Zakazana 29. redovna sednica Skupštine grada Kragujevca - iKragujevac


Vesti

Predsednik Skupštine grada Kragujevca Milan Urošević i zamenik predsednika Skupštine grada Slavica Kominac održali su jutros konsultacije sa šefovima odborničkih grupa nakon kojih je predsednik Milan Urošević zakazao 29. redovnu sednicu gradskog paralmenta za čevrtak 26.mart 2015.godine sa početkom u 9 časova.

Pred odbornicima Skupštine grada Kragujevca naći će se predlog Odluke o rebalansu budžeta grada Kragujevca za 2015.godinu. Odbornici će razmatrati i predloge akata iz oblasti prostornog i urbanističkog planiranja - predlog Plana detaljne regulacije “Dela naselja Sušica-Grujina česma-blok između ulica Atinske, Darinke Radović, Drugog srpskog ustanka i Bosanske“ i predlog izmene i dopune plana detaljne regulacije “Radna zona Sobovica“.

Gradski paralment na sednici u četvrtak 26. marta razmatraće i predlog odluke o započinjanju procesa izrade i implementacije Lokalnog ekološkog akcionog plana grada Kragujevca za period 2015-2019 kao i predlog Odluke o izmenama i dopunama Odluke o komunalnom redu. Odbornici će razmatrati i godišnji izveštaj Gradskog štaba za vanredne situacije grada Kragujevca o sprovedenim aktivnostima u 2014.godini.

Konsultacijama su prisustvovali šefovi svih odborničkih grupa u gradskom paralmentu.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu