Počeli "Dani karijere" na Univerzitetu - iKragujevac


Vesti

Na kragujevačkom Univerzitetu počeli su "Dani karijere", koje organizuje međunarodna organizacija studenata AIESEC.

Ovaj projekat traje već 20 godina, a u Kragujevcu se organizuje po treći put. Ovogodišnji je otvorio dekan FULUM – a, Ivan Kolarić, trajaće dva dana, 9. i 10. marta, a studenti završnih godina fakulteta imaće priliku da se kroz radionice upoznaju sa temama kao što je planiranje karijere, pisanje biografije, ponašanje prilikom selekcije.

Career Days 2015. će se sastojati iz tri dela:

Career Perspective

Career Perspective je prvi deo projekta koji će biti održan 09. i 10. marta. Predstavlja interaktivne radionice koje su namenjene studentima svih generacija osnovnih studija koji žele da steknu nova znanja iz oblasti planiranja karijere, ponašanja prilikom procesa selekcije, pisanja biografije i na taj način omoguće sebi lakši put do posla i uspešne karijere.

Career Insight

Career Insight je centralni deo projekta koji će biti održan 11. marta u Hotelu Kragujevac, sa početkom u 12 časova. Cilj ovog dela projekta je da studentima približi potencijalne poslodavce, pruži priliku da se informišu o uslovima poslovanja, mogućnost zaposlenja i prakse iz oblasti profesionalnog razvoja.

Career Launch

Career Launch podrazumeva grupne radionice, pojedinačne intervjue i druge načine selekcije koji potencijalnom poslodavcu omogućava da bolje upozna kandidate i da prepozna koji od njih imaju adekvatne veštine za rad u njihovoj kompaniji.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu