Doveo je na sajam da proba venčanicu i odmah je oženio [FOTO] - iKragujevac


Nikola Pajević (29) građevinski tehničar iz Kragujevca, priredio je večeras iznenađenje svojoj dugogodišnjoj devojci Milici Kočović (27) koja će ovaj dan pamtiti do kraja života.

Nikola je "namamio" mladu, pod izgovorom da idu na sajam venčanja da bi razgledali, ali posle samo desetak minuta ona je već bila udata žena.

Njih dvoje su došli sa prijateljima u Kragujevac, u kome se održava sajam venčanja, samo da pogledaju šta ima u ponudi. Milica je poželela da isproba venčanice, a dok se ona u kabini presvlačila, Nikola je na susednom štandu obukao odelo. Došetao je do nje, uzeo je za ruku i tada se pod kupolom Šumadija sajma oglasio Svadbeni marš.

Nikola je poveo Milicu do improvizovanog oltara, dok je ona pokušavala da shvati o čemu se radi.

Najpre ju je zaprosio, a potom predložio da se odmah i venčaju. Organizatori sajma su se potrudili da pomognu Nikoli da iznenađenje uspe, pa ih je matičarka već čekala kod glavne bine koja je bila ukrašena cvećem i balonima.

- Počećemo sa venčanjem. Samo da Milica prestane da plače - najavila je matičarka, dok su kumovi bili u "savezu" sa mladoženjom i sa ličnim kartama čekali spremni.
Milica, inače profesorka engleskog jezika, bez mnogo razmišljanja pristala je, i sa osmehom i u suzama izgovorila "da". Umesto rodbine njihovi svatovi ovog puta su bili sajamski posetioci i zakupci štandova.

- Srećna sam, ali istovremeno i tužna, jer ovde nisu moji roditelji. Svakako smo planirali venčanje, ali nisam ni pomišljala da mu ovako nešto može pasti na pamet. Zajedno smo sedam godina i on je ljubav mog života - rekla je Milica za Alo! posle iznenadnog venčanja.
Nikola kaže da će za za rodbinu i prijatelje naknadno organizovati pravu svadbu i crkveno venčanje.

Na pitanje da li roditelji znaju da se oženio kaže:

- Ne znaju! Sad ću da ih zovem!

alo.rs

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu