PLJUŠTE OSTAVKE: Odlaze i direktori ''Tržnica'', SC ''Park'' i Doma zdravlja - iKragujevac


Vesti

U Kragujevcu su posle ostavki direktora Vodovoda i Čistoće, o čemu smo jutros pisali ,nastavile da „pljušte“ ostavke još nekih direktora javno-komunalnih preduzeća i ustanova!

Reč je o rukovodiocima koji su izabrani u vreme dok je na vlasti bila stranka Zajedno za Šumadiju bivšeg gradonačelnika Veroljuba Stevanovića. Ostavke su pored Obrena Ćetkovića, direktora JKP „Vodovod i kanalizacija“ i Dejana Raonića, direktora JKP „Čistoća“, Dušan Župljanić, direktor JKP „Gradske tržnice“, Boris Radivojević, direktor Sportskog centra „Park“, i dr Branimirka Svilar, direktorka Doma zdravlja Kragujevac!

Svim rukovodiocima koji su se povukli već su pronađene zamene. Odbornici u Skupštini grada, u petak, 27. februara, treba da izaberu sledeće vršioce dužnosti direktora: Nebojšu Jakovljevića - JKP „Vodovod i kanalizacija“, Radosava Matića - JKP „Čistoća“, Nebojšu Vidovića - JKP „Gradske tržnice“, Slavoljuba Jelića - JSP „Kragujevac“, Prof. dr Zorana Todorovića - Dom zdravlja.

Sem direktora „Vodovoda“, nijedan drugi, sada već bivši čelnik nije želeo da obrazloži svoj čin.

- Stekao sam uslov za odlazak u penziju, napunio sam 65 godina, i zato sam podneo ostavku, objasnio je Ćetković. Svi ostali su u pisanoj formi, u jednoj rečenici, bez obrazloženja, obavestili Skupštinu grada Kragujevca da se povlače sa funkcija.

Do promene će doći i na čelu Javnog stambenog preduzeća „Kragujevac“, pošto je Dejanu Dačoviću istekao šestomesečni mandat vršioca funkcije direktora JSP.
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu