Zbog radova sutra bez struje nekoliko naselja - iKragujevac


Vesti

Najava isključenja za dan: 26.02.2015.

-Zbog radova na niskonaponskoj mreži(premontiravanje stuba)u vremenu od 09.00 do 14.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u delu naselja Maslaševo (škola) .
-Zbog radova na trafostanici (provera razvoda N.N) u vremenu od 09.00 do 10.00 sati doći će do povremenih prekida u isporuci el. energije potrošačima u delu ul.Kneza Mihajla(od Šest Topola do Arsenalovog stadiona).
-Zbog radova na niskonaponskoj mreži (premontiravanje stuba) u vremenu od 09.00 do 14.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u naselju Lužnice(Irig).
-Zbog radova na trafostanici (dolivanje trafo ulja) u vremenu od 10.00 do 11.00 sati doći će do povremenih prekida u isporuci el. energije potrošačima u ul.Prvoslava Stojanovića,Zagrebačke ,deo oko Kolonske kapije i O.Š.Stanislav Sremčević.
-Zbog radova na niskonaponskoj mreži (rekonstrukcija mreže) u vremenu od 09.00 do 14.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u delu naselja Vinjišta kod škole.
-Zbog radova na trafostanici (provera razvoda N.N.) u vremenu od 10.00 do 12.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u ul.Ilindenska,Jovana Gostovića, 2 Krajiške brigade i donji deo Drage Todorović. -Zbog radova na niskonaponskoj mreži (zamena mernog uredjaja) u vremenu od 09.00 do 14.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u ul.Vladimira Rolovića 56. -Zbog radova na trafostanici (remont)u vremenu od 09.00 do 10.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u naselju Beloševac (ul.Bože Pajevića,Milana Rakića,Svetolika Janjića,Pirotehničkog bataljona i Brdjan mala).
Ukoliko vremenski uslovi ne dozvole obavljanje navedenih radova Elektrodistributivno preduzeće Elektrošumadija Kragujevac će blagovremeno obavestiti potrošače o ponovnom terminu isključenja.
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu