Zbog radova sutra bez struje nekoliko naselja - iKragujevac


Vesti

Najava isključenja za dan: 25.02.2015. 

-Zbog radova na niskonaponskoj mreži(premontiravanje stuba)u vremenu od 09.00 do 14.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u delu naselja Maslaševo (škola) .
-Zbog radova na trafostanici (popravka rastavljača) u vremenu od 09.30 do 13.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u ul.Tanaska Raića,Kralja A.I.Karadjordjevića ( deo naselja oko pumpe Park).
-Zbog radova na niskonaponskoj mreži (premontiravanje stuba) u vremenu od 09.00 do 14.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u naselju Lužnice(Irig).
-Zbog radova na niskonaponskoj mreži (pregled priključne kasete) u vremenu od 09.00 do 13.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u zgradi - solitera Y.
-Zbog radova na niskonaponskoj mreži (rekonstrukcija mreže)u vremenu od 09.00 do 14.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u delu naselja Vinjišta kod škole.
-Zbog radova na niskonaponskoj mreži (ispravljanje stuba) u vremenu od 09.00 do 13.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u ul.Poskurički put,Vršačka i Bohorska. -Zbog radova na niskonaponskoj mreži (zamena mernog uredjaja) u vremenu od 09.00 do 14.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u ul.Vladimira Rolovića 54. Ukoliko vremenski uslovi ne dozvole obavljanje navedenih radova Elektrodistributivno preduzeće Elektrošumadija Kragujevac će blagovremeno obavestiti potrošače o ponovnom terminu isključenja.
 

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu