Zakazana XXVIII sednica Skupštine grada - iKragujevac


Vesti

Predsednik Skupštine grada Kragujevca Milan Urošević zakazao je XXVIII redovnu sednicu gradskog paralmenta za petak 27.februar 2015.godine sa početkom u 9 časova.

Pred odbornicima Skupštine grada Kragujevca naći će se predlog Odluke o izradi Generalnog urbanističkog plana “Kragujevac 2025“, predlog Odluke o eksternoj reviziji završnog računa budžeta grada Kragujevca za 2014.godinu.

Odbornici će razmatrati i predlog Odluke o načinu utvđivanja cena za otuđenje, zakupnine i doprinosa za uređivanje građevinskog zemljišta kao i odluke o izmenama i dopunama Odluke o merilima za obračun visine naknade za uređivanje građevinskog zemljišta u postupku legalizacije objekta.

Gradski paralment na sednici u petak 27.februara razmatraće i predlog Odluke o usvajanju Elaborata o opravdanosti otuđenja građevinskog zemljišta u svojini grada Kragujevca bez naknade za potrebe izgradnje novog zatvora u naselju Petrovac.

Na predstojećoj sednici Skupštine grada odbornici će razmatrati i predloge odluka o davanju saglasnosti na programe ustanova kulture za 2015.godinu, čiji je osnivač grad Kragujevac, kao i izmene i dopune programa poslovanja Radio televizije Kragujevac, Direkcje za urbanizam i JKP “Gradska groblja“.

izvor: kragujevac.rs

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu