Zbog radova sutra bez struje nekoliko naselja - iKragujevac


Vesti

Najava isključenja za dan: 20.02.2015. 

-Zbog radova na niskonaponskoj mreži (seča rastinja) u vremenu od 09.00 do 14.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u delu naselja Dulene(dom).
-Zbog radova na niskonaponskoj mreži(ispravljanje stuba)u vremenu od 09.30 do 13.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u delu naselja Šumarice (ul.Rašida Hadžimešića,Čede Prodanović,Koste Malića i Vojvode Antonija Pljakića
-Zbog radova na niskonaponskoj mreži (nastavljanje SKS-a) godine u vremenu od 10.00 do 11.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u naselju Grbice(Buban)
-Zbog radova na niskonaponskoj mreži (rekonstrukcija mreže)u vremenu od 10.00 do 14.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u delu naselja Petrovac – kod škole.
-Zbog radova na niskonaponskoj mreži (nastavljanje SKS-a)u vremenu od 11.00 do 14.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u delu naselja Kotraža.
Ukoliko vremenski uslovi ne dozvole obavljanje navedenih radova Elektrodistributivno preduzeće Elektrošumadija Kragujevac će blagovremeno obavestiti potrošače o ponovnom terminu isključenja.  

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu