Zbog radova sutra bez struje nekoliko naselja - iKragujevac


Vesti

Najava isključenja za dan: 19.02.2015.

-Zbog radova na trafostanici (dolivanje trafo ulja)u vremenu od 09.00 do 14.00 sati doći će do povremenih prekida u isporuci el. energije potrošačima u delu naselja Veliki Šelj ,Mala Vrbica.
-Zbog radova na niskonaponskoj mreži (rekonstrukcija mreže)u vremenu od 10.00 do 15.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u delu naselja Stragari- Klisura.
Zbog radova na dalekovodu 10kV (zamena izolatora) u vremenu od 09.00 do 14.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u delu naselja Resnik,Novi Milanovac i deo Cvetojevca(Jovanovići).
-Zbog radova na niskonaponskoj mreži (seča rastinja) u vremenu od 09.00 do 10.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u delu naselja Stanovo (ul.Bogosava Petrovića i deo Radovana Mićovića).
-Zbog radova na niskonaponskoj mreži (seča rastinja) u vremenu od 11.00 do 12.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u delu naselja Erdeč (ul.Partizanskih kurira).
-Zbog radova na niskonaponskoj mreži (rekonstrukcija mreže)u vremenu od 09.00 do 14.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u delu naselja Gornja Sabanta (Rovine).
-Zbog radova na niskonaponskoj mreži (podizanje stuba) u vremenu od 11.00 do 15.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u ul.Pere Milivojevića. -Zbog radova na niskonaponskoj mreži (seča rastinja)u vremenu od 13.00 do 14.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u delu naselja Erdoglija (ul.Daničićeva kod pumpe do ul. Vase Čarapića).
Ukoliko vremenski uslovi ne dozvole obavljanje navedenih radova Elektrodistributivno preduzeće Elektrošumadija će blagovremeno obavestiti potrošače o ponovnom terminu isključenja.  

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu