"Sretenjske besede" sutra na Pravnom fakultetu - iKragujevac


Vesti

I ove godine Pravni fakultet u Kragujevcu organizuje takmičenje u besedništvu "Sretenjske besede“. U saradnji sa Studentskim parlamentom, takmičenje će se održati u amfiteatru "Prof. dr Živomir Đorđević“, u četvrtak, od 17 sati.

U finalu će učestvovati 12 takmičara koji će se nadmetati u tri kategorije. Zadate teme su: "Ako je novac Bog našeg vremena ko je njegov prorok“, "Prozor u svet može se zatvoriti novinama“ i slobodna tema i improvizacija. Takmičari će dobiti temu dva sata pred početak takmičenja.

Učesnike će ocenjivati žiri u sastavu: Nebojša Bradić, pozorišni reditelj, mr Danijela Blaževska, profesor Retorike na Pravnom fakultetu "Justinijan Prvi“ u Skoplju, Zoran Panović, glavni i odgovorni urednik lista "Danas“ i prof. dr Emilija Stanković, profesor Retorike na Pravnom fakultetu u Kragujevcu.

Značaj ovog takmičenja prepoznat je od strane mnogih uvaženih privrednih i naučnih organizacija, kao i Univerziteta u Kragujevcu, Grada Kragujevca, Ministarstva pravde, pravnih fakulteta iz zemlje i regiona, Advokatske komore Kragujevca i Čačka.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu