Zbog radova sutra bez struje nekoliko naselja - iKragujevac


Vesti

Najava isključenja za dan: 13.02.2015. 

-Zbog radova u trafostanici (pregled izvoda) u vremenu od 09.00 do 12.00 sati doći će do povremenih prekida u isporuci el. energije potrošačima u ul.Čapajeva,Čiče od Romanije,Božane Prpić,Daničićeve i deo Braće Hadzić.
-Zbog radova u trafostanici (dolivanje trafo ulja) u vremenu od 07.00 do 08.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u delu naselja Vašarište (ul.Milovana Gušića, Marka Miljanova,Tanaska Raića,Cara Lazara kao i Paligorić, Mašinski fakultet i Studenski kulturni centar).
-Zbog radova na niskonaponskoj mreži (rekonstrukcija mreže)u vremenu od 09.00 do 14.00 sati doći će do povremenih prekida u isporuci el. energije potrošačima u delu naselju Korićani (ul.Kraljevačkog bataljona od br.97 do br.279,Milutina Boića,Voje Niketić,Koste Stamenković i Domljanske).
-Zbog radova na trafostanici (gradjevinski radovi) u vremenu od 10.00 do 11.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u delu naselja Ilićevo i Maršić.
-Zbog radova na niskonaponskoj mreži (podizanje stuba) u vremenu od 11.00 do 14.30 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u ul.Toponička.
-Zbog radova na trafostanici (dolivanje trafo ulja) u vremenu od 10.00 do 14.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u delu naselja Šenj,Mironić i Pajazitovo.
-Zbog radova na niskonaponskoj mreži (rekonstrukcija mreže) u vremenu od 09.00 do 15.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u delu naselja Stragari- Klisura.
Ukoliko vremenski uslovi ne dozvole obavljanje navedenih radova Elektrodistributivno preduzeće Elektrošumadija Kragujevac će blagovremeno obavestiti potrošače o ponovnom terminu isključenja.  

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu