Zbog radova sutra bez struje nekoliko naselja - iKragujevac


Vesti

Najava isključenja za dan: 11.02.2015.

-Zbog radova u trafostanici (remont opreme) u vremenu od 09.00 do 13.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u ul.Sarajlina,Bože Kozamarića,Ivana Milutinovića,Djure Dimitrijevića i Višnjićeve.
-Zbog radova u trafostanici (provera razvoda niskog napona)u vremenu od 07.00 do 08.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u delu naselja Vašarište (ul.Milovana Gušića,Mašinski fakultet i Studenski kulturni centar).
-Zbog radova na niskonaponskoj mreži (rekonstrukcija mreže)u vremenu od 09.00 do 15.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u naselju Svetlić (Gornja Trnava).
-Zbog radova na trafostanici (dolivanje trafo ulja) u vremenu od 10.00 do 11.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u delu naselja Grošnica (Obadi).
-Zbog radova na niskonaponskoj mreži (premontiravanje dalekovodnog stuba) u vremenu od 11.00 do 14.30 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u delu naselja Korićani,Dragobraća,Djuriselo,Drenovac,Sumorovac ,Goločelo i Ljubić.
-Zbog radova na niskonaponskoj mreži (seča rastinja) u vremenu od 09.00 do 13.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u delu naselja Korman (Brdjani).
-Zbog radova u trafostanici (dolivanje trafo ulja) u vremenu od 09.00 do 14.00 sati doći će do povremenih prekida u isporuci el. energije potrošačima u delu naselja Prekopeča i Drača(vikend naselje i manastir).
Ukoliko vremenski uslovi ne dozvole obavljanje navedenih radova Elektrodistributivno preduzeće Elektrošumadija Kragujevac će blagovremeno obavestiti potrošače o ponovnom terminu isključenja.
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu