Konkurs Direkcije za robne rezerve - iKragujevac


Vesti

Direkcija za robne rezerve grada Kragujevca objavila je konkurs za poveravanje na čuvanje i uzgoj priplodnih jagnjadi iz gradskih robnih rezervi. 

 

Javni poziv sa informacijama o uslovima i načinu prijavljivanja istaknut je na oglasnim tablama seoskih mesnih kancelarija i Direkcije za robne rezerve i na zvaničnoj internet prezentaciji Grada.

Pravo da konkurišu imaju nosioci registrovanih poljoprivrednih gazdinstava koji: nemaju neizmirenih obaveza prema gradskoj Direkciji za robne rezerve i budžetu grada; nisu stariji od 65 godina i imaju dva radno sposobna člana domaćinstva; poseduju odgovarajući objekat za smeštaj ovaca i najmanje jedan hektar poljoprivrednog zemljišta; stočarskom proizvodnjom bave se na području obuhvaćenom gradskom Odlukom o držanju i zaštiti domaćih životinja i ukoliko je od razduženja prethodno preuzetih grla proteklo najmanje dve godine.

Obrazac prijave preuzima se u Domu sindikata, u Direkciji za robne rezerve grada, na četvrtom spratu Radničkog univerziteta. Uz prijavu, podnosioci zahteva treba da prilože: potvrdu o aktivnom statusu u registru poljoprivrednih gazdinstava za 2015. ili 2014. godinu; izvod iz registra poljoprivrednih gazdinstava – životinje i struktura biljne proizvodnje; kopije ličnih karata članova domaćinstva; izjavu o kućnoj zajednici i potvrdu veterinarske stanice o zdravstvenom stanju sopstvenog stada, ukoliko ga odgajivač poseduje.

Zahtevi sa dokaznom dokumentacijom predaju se u zatvorenom kovertu prijemnoj kancelariji Uprave grada najkasnije 04. marta 2015. godine.

Detaljnije informacije mogu se dobiti u Odeljenju za poljoprivredu i uređenje voda i Direkciji za robne rezerve, kao i na telefone 617 05 07 ili 617 03 07, radnim danom od 8 do 15 sati.

izvor: kragujevac.rs

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu