IZAZOV: Stevanović pozvao Nikolića na TV duel! - iKragujevac


Vesti

Bivši gradonačelnik Kragujevca i lider stranke u reosnivanju Zajedno za Šumadiju (ZZŠ) Veroljub Stevanović, pozvao je danas aktuelnog gradonačelnika Radomira Nikolića na televizijski duel, zato što, kako je saopšteno iz te stranke, često iznosi neistine. 

 

"Nikolić često iznosi neistine u javnost, pa je red da mu se odgovori činjenicama i argumentima, ali u lice. Nadamo se da će imati hrabrosti da prihvati poziv za tv-duel na naprednjačkoj televiziji Kragujevac i da ukrsti znanje i argumente sa pređašnjim gradonačelnikom", navedeno je u saopštenju ZZŠ.

U saopštenju se dodaje i "da nije izmišljena toliko niska ocena kojom bi ZZŠ vrednovala stotinu dana vlasti SNS u Kragujevcu", kao i "da je u Kragujevcu zavladao komunalni haos, a u svim segmentima društvenog života palanački i provincijski duh".

"Jedino u čemu su funkcioneri SNS i njenih satelita izuzetno vešti je prljava medijska kampanja, u kojoj svoju nesposobnost svaljuju na prethodnu gradsku vlast i Veroljuba Stevanovića", navedeno je u saopštenju ZZŠ.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu