Zlatku Miliću određen pritvor od 30 dana, u toku je saslušavanje Nebojše Vasiljevića - iKragujevac


Vesti

Direktoru stranke "Zajedno za Šumadiju" Zlatku Miliću, osumnjičenom za zloupotrebu službenog položaja, istražni sudija Višeg sudu u Kragujevcu danas je posle saslušanja odredio pritvor i doneo rešenje o pokretanju istrage, izjavila je predsednica tog suda Zorica Đurić.

Ona je dodala da je Milić na saslušanju rekao "da ima visok pritisak i srčanu aritmiju" i da će zbog toga biti sproveden u bolnicu.

Milić se sumnjiči za zloupotrebu službenog položaja tako što je stranku "Zajedno za Ssumadiju" oštetio za oko 18,5 miliona dinara.

U Višem sudu u toku je saslušanje drugog visokog funkcionera "Zajedno za Šumadiju" i potpredsednika FK "Radnički" Nebojše Vasiljevića, koji je juče uhapšen u okviru akcije "Komšija".

U toj akciji uhapšeni su i generalni sekretar tog kluba Darko Stojanović i fudbalski mendažer Zoran Pavlović zbog sumnje da su taj klub oštetili za oko pola miliona evra.

U drugoj akciji policija je uhapsila Milića zbog sumnje da je počinio krivično delo zloupotreba službenog položaja, kao i vlasnika knjigovodstvenih agencija "AB2" i "Kont AB2".

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu