ŠOK U KRAGUJEVAČKOM POZORIŠTU: Glumac iz Kragujevca prijavio suseda zbog psa, a onda se komšija pojavio na njegovoj predstavi i OSVETIO SE - iKragujevac


Svaštara

KRAGUJEVAC - Predstava "Just married", u prevodu "Upravo venčani" Knjaževsko-srpskog teatra u subotu u Kragujevcu je prekinuta, kada je jedan od gledalaca ustao sa svog mesta u publici i direktno se obratio se glumcu, koji je igrao ulogu Rubeole.

Kako "Blic" saznaje, Dragan Milosavljević je došao u pozorište i prekinuo predstavu jer ga je komšija, glumac Miroslav Petrović, prijavio 20. januara Komunalnoj policiji zato što njegov pas, haski, zavija. Pogođen takvom prijavom i kaznom od 5.000 dinara, Milosavljević je došao u pozorište i stao ispred bine i dok je "Rubeola" (Miroslav Petrović) imao monolog, obratio mu se rečima: "Dragi komšija, tebi smeta zavijanje pasa..."

Publika i glumci su bili šokirani nesvakidašnjim incidentom, a tuženi vlasnik psa se okrenuo ka gledalištu. Izvinio se za svoj čin i napustio salu. Ubrzo je predstava nastavljena, a Milosavljević je dobio poziv policije.

Tako je pored kazne od komunalaca od 5.000 dinara, dobio još veću - 10.000, od sudije za prekršaje zbog narušavanja javnog reda i mira.

Direktor pozorišta Miloš Krstović kaže da nije bio tu kada se dogodio incident, ali je potvrdio naša saznanja.

- Čuo sam za to, ali predstava nije prekinuta. Slučaj je prijavljen policiji. Znam da je u pitanju privatni sukob. Glumac Miroslav Petrović je angažovan honorarno za ovu predstavu - izjavio je Krstović za "Blic".HASKI.jpg

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu