ZA OVAKAV POSAO OD KUĆE SIGURNO NISTE ČULI: Potreban bejbisiter koji će čuvati decu preko Vibera, zarada odlična (FOTO) - iKragujevac


Svaštara

Neverovatan oglas za posao pojavio se u Srbiji i zapanjio sve koji su u potrazi za zaposlenjem. Za ovaj posao potrebno je znanje engleskog jezika, a stražarenje na vajberu plaća se 600 dinara po satu.

Da će moderne tehnologije da zavladaju tržištem rada, svima nam je jasno, ali nismo mogli ni da pretpostavimo da će to da izgleda ovako.

Na portalu poslovi.infostud nalazi se oglas za posao bejbisitera. Pitate se šta je tu čudno? Pa, ovaj bejbisiter radiće preko vajbera i neće morati fizički da bude prisutan u kući u kojoj su i deca koja čuva.bebisiter-830x0.jpg- Razvili smo poslovni model koji omogućava klijentima iz SAD-a "bejbisitovanje" dece putem video veze, na primer, dok deca spavaju tokom dana ili kad roditelji izađu u bioskop. Vaš zadatak je da putem aplikacije gledate njihovu decu i, ukoliko se desi nešto nepredviđeno, momentalno pozovete roditelje da ih obavestite o problemu i upozorite da se vrate kući - stoji u oglasu.

Pogledajte spisak poslova sa portala poslovi.infostud

Za ovaj posao potrebno je znanje engleskog jezika, a stražarenje na vajberu plaća se 600 dinara po satu. Radi se od kuće, na sopstvenom telefonu. 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu