UŽAS: Mehaničar mu slupao ''audi'', a zatim odbio da plati štetu - iKragujevac


Svaštara

Vins Hansen je doživeo noćnu moru nakon što je svoj voljeni „audi“ ostavio kod mehaničara. Očekujući da će za par dana biti „kô nov“, nije mogao da se načudi kada ga je mehaničar zvao da mu kaže da je slupao automobil i očekuje da njegovo osiguranje to plati.

Hansen je bio siguran da će mehaničar pokriti štetu kada mu je javio da je tokom probne vožnje udario u drugi automobil.

„Nisam bio ljut kada mi je javio da je udario automobil. Takve stvari se dešavaju“, rekao je Hansen za WESH2, koji je „audi S4“ dovezao u radionicu „Titan motorsport“ u Orlandu da mu ugrade neka poboljšanja.

Dok je potpisivao račun javljeno mu je da je mehaničar udario u drugi automobil. Utvrđeno je da je mehaničar kriv jer je napravio nezakonito polukružno skretanje.

Iz radionice su mu rekli da je najbolje da on podnese zahtev osiguranju za naknadu štete, ali kada je Hansenova osiguravajuća kompanija tražila, nisu hteli da daju podatke svog osiguranja.

Nero Delivala, vlasnik „Titan motorsporta“, rekao je za lokalne medije da je Hansen već potpisao ugovor sa njima po kojem je radionica oslobođena odgovornosti za bilo kakvu štetu koju automobili pretrpe dok su kod njih.

 

Izvor: RTS

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu