Dnevni horoskop za 18. septembar 2017. godine: Ovan bez realizacije, Bik sa prijateljima, Blizanci zauzeti, Rak radi na sebi, Lav raspoložen - iKragujevac


Svaštara

Ovan bez realizacije, Bik sa prijateljima, Blizanci zauzeti, Rak radi na sebi, Lav raspoložen, Devica i Ribe pred izazovom, Vaga pravi barijere, Škorpija ubira plodove, Strelac trči za novcem, Jarac ne sluša glasine, Vodolija povlađuje. Ovo je današnji dnevni horoskop za 18.09. 2017. godine.

OVAN

Posao

Poboljšavate svoje poslovne performanse. Imate ceo rad na papiru, ali ne i realizaciju još uvek. Dovoljno odmora može da vam donese i mnogo bolju šansu za kvalitetnijim radom.

Ljubav

Devica vam je odlična prilika za zabavu. Ne pravite kompromise a svoju štetu, ovaj put, već se samo dobro zabavite.

Zdravlje

Nemate veće probleme.

BIK

Posao

Niste sami i ne morate da brinete zbog tajminga. Ono što ćete danas uraditi jeste planiranje lepog druženja sa prijateljima.

Ljubav

Niste lošeg raspoloženja, koliko se osećate mnogo bolje u svojoj koži već neko vreme zbog jedne osobe, koja je blizu vas.

Zdravlje

Ne volite da se bavite temom zdravlja.

BLIZANCI

Posao

U suštini ste zauzeti sa poslom, ali to nije razlog da se ne odmorite i ne napunite se pozitivnom energijom. Dan provodite sa porodicom.

Ljubav

Škorpija vam drži stranu i ne dopušta da se odvija situacija u pogrešnom pravcu. Smatrate da ste na dobrom putu već neko vreme.

Zdravlje

Nemate veće probleme, trenutno.

RAK

Posao

Niste od onih koji će nešto raditi rutinski već čete pokušati da se dovoljno dobro integrišete u onome što vam se pruža kao dodatna šansa za lični razvoj.

Ljubav

Ukoliko ste sami ne očajavajte već se spremite za večernji izlazak. Ono što vam se pruža kroz polje emeocija može biti pečat za nešto više.

Zdravlje

Promenljivo.

LAV

Posao

Budite dovoljno darežljivi prema svojim saradnicima. Biće ovo odlična poslovna saradnja. Ne očajavajte za onim što ste propustili u prethodnom periodu.

Ljubav

Imaćete veći izbor. Bićete u odličnom raspoloženju ukoliko uvidite da možete mnogo bolje da se snađete na polju emocija sa dugogodišnjim partnerom.

Zdravlje

Nemate veće probleme, trenutno.

DEVICA

Posao

Isuviše ste pedantni za svoje okruženje. Niko vas ne razume u onome što radite osim neke druge Device.

Ljubav

Ukoliko se partner udaljio od vas, ne očajavajte ovaj put. Bićete u odličnom raspoloženju ukoliko se pripremite za neki novi izazov sa jednom Ribom.

Zdravlje

Čuvajte se nazeba.

VAGA

Posao

Koliko se budete angažovali za nešto više za svoj džep u toj meri ćete i više finansijski da rastete. Ne pravite sebi barijere.

Ljubav

Partner vam je sklon površnim vezama. Ne očajavajte već nešto preduzmite isključivo za sebe.

Zdravlje

Bešika vam je slaba.

ŠKORPIJA

Posao

Ubiranje plodova od ranije je vaš lični zadatak. Morate da se otrgnete utisku koji ostavlja jedna Riba. Volite svoju nezavisnost.

Ljubav

Stav koji vi imate malo ko poseduje. Morate da budete istrajni sa jednim Bikom, koji želi da vam se preda već neko vreme.

Zdravlje

Vrtoglavica.

STRELAC

Posao

Nije sve u novcu. Ne trčite za njim. Nećete ga stići. Preostaje vam samo malo jači, kreativniji i ozbiljniji rad i vi ste na odličnoj poziciji.

Ljubav

Isuviše ste svoji da bi pustili nekome da vlada nad vama. Osećate i veliku slobodu, ali odgovornost za svoje ponašanje.

Zdravlje

Opuštajte se što više.

JARAC

Posao

Povlađujete svoje navike drugima. Niste se nadali da će vam pasti kruna sa glave, ali nešto ste već mogli da predosetite.

Ljubav

Verujete partneru bez obaveze. Nemate nameru da slušate glasine, koje su vam isuviše proste da bi poverovali u njih.

Zdravlje

Nemate veće tegobe, danas.

VODOLIJA

Posao

Volite svoj posao i ne žalite se na malo lošije uslove rada, ovaj put. Morate da se skoncentrišete na date okolnosti, koje vam se pružaju kao nezaboravan doživljaj.

Ljubav

Volite da povlađujete svom partneru i ostajete dosledni svojim motivima. Možete imati nezaboravan dan, ali samo ukoliko vi to želite.

Zdravlje

Solidno danas.

RIBE

Posao

Ne pokušavajte da se postavljate isuviše ishitreno, jer se po datim aspektima uviđa da ste pomalo ćudljivi i neodlučni na momente.

Ljubav

Morate da presečete bitne stvari kada je vaš brak u pitanju. Snebivate se i to je vaša najveća greška.

Zdravlje

Imate jače lupanje srca.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu