Dnevni horoskop za 10. septembar 2017. godine: Lav mora da odmara, Strelac stabilan - iKragujevac


Svaštara

Dnevni horoskop za 10. septembar 2017. godine

Ovan

POSAO

Zamerke koje vam neko upućuje donose suprotan efekat. Gubite interesovanje i volju da završite započeti posao. Ponekad je teško pomiriti različite stavove i interese. Potrebno je da se naviknete na promenljivu klimu u svom okruženju.

LJUBAV

Posvetite pažnju lepšim temama i pripremite se za susret sa osobom koja vas inspiriše na pozitivno raspoloženje. Stvari mogu biti i mnogo lepše nego što jesu.

ZDRAVLJE

Unosite više vitamina.

Bik

POSAO

Prepustite drugima da istražuju ili testiraju nove poslovne mogućnosti. Potrebno je da zaštitite svoje interese i da se pridržavate proverenog obrasca u poslovno-finansijskoj saradnji.

LJUBAV

Nemojte obećavati svojoj porodici ili partneru stvari koje ne možete da ispunite. Dobra namera ne predstavlja uvek i garanciju da možete usrećiti osobu do koje vam je stalo.

ZDRAVLJE

Zdravlje dobro.

Blizanci

POSAO

Umete da se nametnete pred saradnicima, ali ne može sve biti po vašoj volji. Izbegavajte takmičarske situacije jer nema razloga da se dokazujete na pogrešan način. Ispoštujte osnovna pravila u poslovnoj saradnji.

LJUBAV

Neko vam daje do znanja da traži veću emotivnu sigurnosti, a ne intrigantne situacije koje trenutno zagovarate. Nemojte nehotično povrediti nečija osecanja.

ZDRAVLJE

Oscilacije u raspoloženju postaju sve češća pojava.

Rak

POSAO

Nedostaje vam realan uvid u različite poslovne mogućnosti. Važno je da se prilogodite mišljenju većine i da korigujete svoju prvobitnu strategiju. Obratite pažnju na korisne informacije jer imate priliku da proširite svoje saznanje.

LJUBAV

Pogrešno procenjujete nečije ponašanje ili emotivne signale koje dobijate. Suviše ste subjektivni u procenama i u stvaranju svoje ljubavne vizije.

ZDRAVLJE

Budite umereniji u hrani i piću.

Lav

POSAO

Delujete sumnjičavo u proceni nečijih mogućnosti i stalo vam je da ostvarite zapaženju ulogu u poslovnim susretima. Ukoliko se previše udaljavate od svojih saradnika, očekuju vas dodatne komplikacije i teži uslovi.

LJUBAV

Zbog novih događaja u privatnom životu uz vas trpi i voljena osoba. Ali, vi umete vešto ili smišljeno da okrenete situaciju u pravcu koji vama odgovora.

ZDRAVLJE

Zdravstveno još uvek niste baš najbolje pa se više odmarajte.

Devica

POSAO

Nalazite se u dobroj formi i delujete pozitivno na svoju okolinu. Obratite pažnju na nečije komentare jer je važno je da otkrijete prikrivene detalje u poslovnom dijalogu. Očekuje vas zapaženi uspeh na različitim stranama.

LJUBAV

U susretu sa voljenom osobom izrazite pozitivnu stranu svoje ličnosti. Imate sjajnu priliku da osvojite nečiju naklonost što će vas ispuniti nekim posebnim raspoloženjem.

ZDRAVLJE

Više šetajte.

Vaga

POSAO

U susretu sa saradnicima pokušavate da nametnete svoju volju i strogo ocenjujete nečije ponašanje. Međutim, ne možete zanemariti glas većine i nečiju ulogu u poslovnoj saradnji. Mimo vaše volje neko ima završnu reč.

LJUBAV

Izbegavajte neke napornije situacije u kojima se previše uzbuđujete. Potrebno je da se iskreno iskupite za propust koji ste učinili prema bliskoj osobi.

ZDRAVLJE

San je idealno rešenje.

Škorpija

POSAO

U zajedničkom interesu je da se poslovni rizik svede na minimum i da se ispoštuju svi zadati rokovi. Od vas se očekuje važna uloga ili posredovanje prilikom novih poslovnih pregovora.

LJUBAV

Ukoliko vas opterećuju neke emotivne sumnje, razgovarajte sa voljenom osobom i insistirajte na zajedničkom dokazivanju istine. Sve može da poboljša kroz obostrano uvažavanje.

ZDRAVLJE

Ojačate imunitet unošenjem svežeg voća i povrća.

Strelac

POSAO

Samo pomoću suptilnih metoda možete da nametnete svoje stavove i da zadovoljite raznovrsne kriterijume u poslovnim susretima. Nemate dovoljno strpljenja da učestvujete u različitim poslovnim fazama, tako da smišljate zaobilazno rešenje.

LJUBAV

Olako prelazite preko zamerki koje vam upućuje voljena osoba. Upotrebite svoj šarm u određenim situacijama kako biste poboljšali odnos.

ZDRAVLJE

Zdravlje stabilno.

Jarac

POSAO

U zajedničkom interesu je da se poslovni problemi rešavaju u najkraćem roku. Budite promišljeni i pokrenite inicijativu. Potrebne su vam čvrste garancije da će neko ispuniti svoj deo obaveza u poslovnoj saradnji.

LJUBAV

Voljena osoba možda ima neke neobične ideje, ali nemojte donositi zaključak dok ne proverite u čemu je suština. Brzina je ponekad vrlina, ali ponakad je i mana.

ZDRAVLJE

Niste u formi.

Vodolija

POSAO

Delujete vrlo ambiciozno i zainteresovani ste za različite ideje koje omogućavaju efikasnije poslovanje. Možda vaše vizije nailaze na nerazumevanje, ali upotrebite svoju pamet u onoj meri koliko je potrebno da pridobijete nečije poverenje.

LJUBAV

Ponekad reči nisu dovoljne da izrazite sve ono što mislite ili osećate pred voljenom osobom. Pokažite više inicijative koja vodi ka zbližavanju.

ZDRAVLJE

Zdravlje osetljivo.

Ribe

POSAO

Poslovni nesporazum koji imate sa jednom osobom može da vas dovede u neprijatnu situaciju. Polazite od pogrešnih informacija, tako da vaše prognoze deluju neubedljivo. Prihvatite dobronamernu kritiku.

LJUBAV

Partner pokušava da vam pomogne ili da vas oraspoloži. Zajednički susret može da se pretvori u lepši deo stvarnosti. Uživajte u onome što imate i u nečijem društvu.

ZDRAVLJE

Pripazite na svoje zdravlje.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu