Dnevni horoskop za 28. avgust 2017. godine: Puno posla za Ovna, Bik na putu uspeha, Blizanci ne očajavaju - iKragujevac


Svaštara

Puno posla za Ovna, Bik na putu uspeha, Blizanci ne očajavaju, Rak plen za laku zabavu, Lav strpljiv, Devica zainteresovana, Vaga i Lav u vezi, Škorpija se dopada Biku, Strelac okleva, Jarac na poslovnoj nizbrdici, Vodolija otvorena, Ribe pod tenzijom. Ovo je današnji dnevni horoskop za 28.08.2017. godine.

OVAN

Posao

Niste morali mnogo toga da rešavate u periodu iza sebe koliko ćete morati neke detalje da sredite na svom poslovnom planu u narednom periodu.

Ljubav

Ukapirali ste da se pojedini detalji vašeg emotivnog života ne odvijaju onako kako biste vi to želeli. Bićete skloni velikoj promeni.

Zdravlje

Pojačana tenzija.

BIK

Posao

Pokazujete veću zainteresovanost za nešto više pažnje na svom finansijskom segmentu, jer smatrate da vredite mnogo više. Pokazaćete i veću poslovnu prisutnost.

Ljubav

Volite jednu Škorpiju i ovaj put možete da očekujete nešto posebno u tom smislu. Nije loša ideja da planirate zajednički izlazak.

Zdravlje

Pojačano lupanje srca.

BLIZANCI

Posao

Polje inostranstva vam se solidno otvara ovaj put i vi nemate nameru da se povinujete trenutnim aspektima sve dok ne budete sigurni u ishod svojih poslovnih mogućnosti.

Ljubav

Niste očajni i želite da pomognete svom partneru jer uviđate mnogo lošije aspekte na trenutak koji vam se otvara pred očima. Neko će to umeti da ceni u svakom slučaju.

Zdravlje

Nemate veći zdravstveni problem, danas.

RAK

Posao

Ušli ste u jako dobar poslovni aranžman i želite mnogo više pa se očekuju i odlični poslovni rezultati.

Ljubav

Uviđate da ste nekome odlična solucija za laku zabavu. Sami ćete odlučiti da li je to vaš cilj na emotivnom planu.

Zdravlje

Psiha vam je u redu.

LAV

Posao

Očekujete veću novčanu ponudu nego inače. Morate da budete strpljivi kada je isplata u pitanju. Neko vam može napraviti mali problem, ovaj put.

Ljubav

Očekivanja od jedne Device mogu da vam se otvore nova vrata. Osećate da se nešto posebno može desiti u periodu pred nama.

Zdravlje

Tenzije koje ste imali su prolaznog karaktera.

DEVICA

Posao

Pokazujete veliku zainteresovanost za nešto više na svom poslovnom planu. Ne otežavajte trenutnu situaciju u kojoj se ne snalazite, jer se prepreke neće same od sebe otkloniti.

Ljubav

Niste navikli na loše prognoze koliko se pokazuje doza nezainteresovanosti za ono što bude vaš zadatak kada su u pitanju emocije jedne Ribe.

Zdravlje

Pazite na izbor hrane.

VAGA

Posao

Poštujete pravila na svom radnom mestu mada neke sitnice uporno propuštate. Budite zahvalni na onome šta možete trenutno da postignete.

Ljubav

Nije loša ideja da se sretnete sa jednim Lavom, koji vam imponuje neko vreme. U suštini ste usamljeni i treba vam veća promena na polju emocija.

Zdravlje

Bolovi u zglobovima.

ŠKORPIJA

Posao

Pokušavate da steknete veće povrenje kod klijenata i u tome uspevate jer umete sa ljudima. Pokušajte da napravite bolji poslovni plan jer imate veliku podršku planeta za nešto više.

Ljubav

Uvideli ste odavno da se nešto veliko može očekivati pa se u tome jako dobro snalazite i nemate nameru da se postavite otvoreno i odete. Odajete utisak osobe na koju može da se osloni.

Zdravlje

Pojačano lučenje hormona.

STRELAC

Posao

Ukoliko ste student još neko vreme možete imati problem sa ispitima. Budite strpljivi, pa se neće desiti nešto protiv vaše volje.

Ljubav

Pokazujete veliku bolećivost prema osobi u vašem okruženju. Ne morate da se otvoreno postavite sve dok ne uvidite gde vas vode osećanja.

Zdravlje

Poboljšavate imunitet.

JARAC

Posao

Polje karijere je jako loše postavljeno pa se savetuje da povremeno spustite loptu i počnete malo bolje da gledate na detalje, koji vam se ne dopadaju.

Ljubav

Imate više sreće na polju ljubavi, pa samim tim usmerite upravo na ovaj segment energiju. Osoba pored vas zavređuje veću pažnju.

Zdravlje

Osećate da ste puni energije.

VODOLIJA

Posao

Ukoliko ste trenutno nezaposleni, ne očajavajte, jer se neke konkretne stavri mogu desiti upravo danas.

Ljubav

Poboljšavajte svoj emotivni segment, jer ćete biti dosta otvoreniji i opušteniji u komunikaciji sa ljudima.

Zdravlje

Stres koji ste imali će se smanjiti.

RIBE

Posao

Pojačana tenzija na polju posla je kod vas prolazna kategorija. Bavite se pozitivnim stvarima i ne pokušavajte da se snebivate oko bitnih odluka, delujte brzo.

Ljubav

Pojačana tenzija između vas i partnera je nešto što ne možete izbeći iz prostog razloga jer se oseća velika razlika u stavovima, koje protežirate.

Zdravlje

Pojačana psiha u večernjim satima.

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu