Dnevni horoskop za 26. avgust 2017. godine: Prilika za Ovna, Bik u raskoraku, povoljni vetrovi za Blizance, Rak žrtva ponosa, Lav u problemu - iKragujevac


Svaštara

Prilika za Ovna, Bik u raskoraku, povoljni vetrovi za Blizance, Rak žrtva ponosa, Lav u problemu, Devica zabrinuta i odsutna, Vaga blizu novčanog balansa, Škorpija nabijena pšozitivnom energijom, Strelac pred krupnim stvarima, Jarac vizionar, nepovoljne okolnosti za Vodoliju, Ribe bez presije. Ovo je današnji dnevni horoskop za 26.08.2017. godine.

OVAN

Posao

Pokušajte da se odlučite za nešto bolju poslovnu priliku i ne smatrajte to promašenom investicijom koliko novim poslovnom izazovom. Ne propustite ove aspekte.

Ljubav

Ukoliko ste se zaljubili u osobu, koju ne poznajete tako dobro ne budite podložni uticaju okoline i pokažite malo više ineteresovanja.

Zdravlje

Poštujte zakone svog tela.

BIK

Posao

Ukoliko ste od onih koji traže novi posao ne očajavajte, ukoliko se desi da se nešto ispreči i ne realizujete svoju ideju. Biće boljih dana.

Ljubav

U svakom slučaju emotivna prilika na vidiku. Ne pokušavajte da menjate nešto što vam ne ide pod ruku. Budite strpljivi sa partnerom.

Zdravlje

Pad imuniteta.

BLIZANCI

Posao

Nije sve u novcu već i u dozi zadovoljstva na vašem poslovnom segmentu. Radite ono što volite i ne žalite se na negativnost sredine, jer imate jasan pravac svojih aktivnosti.

Ljubav

Današnji dan može biti prožet odličnim raspoloženjem na duže staze pa ne očajavajte ukoliko vam je draga osoba malo zauzeta poslom. Biće prilike za nešto bolje raspoloženje u večernjim satima.

Zdravlje

Nemate razlog za brigu.

RAK

Posao

Isuviše ste ponosni da se prepustite radu na poslu, koji vam ne odgovara. Smatrate da vredite mnogo više mada se prilike sa vašim novčanikom ne podržavaju. Prihvatite ono što vam se nudi.

Ljubav

Ne budite sumnjičavi prema osobi koja vam se udvara. Ukoliko ste slobodni imaćete priliku da se dobro zabavite. Budite spremni na nove izazove.

Zdravlje

Niste loše raspoloženi.

LAV

Posao

Loše raspoloženje saradnika vama ne pravi problem. Želite da im pomognete i da se fokusirate na zajednični rad kako bi bili u odličnom raspoloženju za predstojeću sezonu.

Ljubav

Ništa novo na polju ljubavi. Moraćete sami da se odlučite za svoje postupke i da se osvrnete unazad da uvidite svoje greške. Naučite lekcije i popravite lični utisak.

Zdravlje

Loše varenje može biti prouzrokovano lošim raspoloženjem.

DEVICA

Posao

Iako ste od onih koji se ne predaju slučaju, ovaj put ste dovoljno zabrinuti i ne želite da se otrgnete utisku da se osećate loše zbog propuštene prilike koju niste smeli da učinite.

Ljubav

Polje emocija zahteva vašu prisutnost. Neke detalje popravite pa se možete nadati posebno dobrom raspoloženju. Ne očajavajte ukoliko se nešto ne desi odmah, danas.

Zdravlje

Pojačajte doze vitamina.

VAGA

Posao

Poštujte trenutna pravila vašeg rada i neće biti velikih oscilacija u vašem novčaniku. Potrebno je samo da budete dovoljno fleksibilni i uspećete da rešite svoje problem.

Ljubav

Nije loša ideja da izađete u provod koji već odavno planirate. Morate da budete koncentrisani na nešto bolje prilike koje vam se pružaju.

Zdravlje

Smanjite slatkiše.

ŠKORPIJA

Posao

Uviđate da ste na boljem poslovnom putu nego obično i morate da budete ispunjeni pozitivnom energijom. Ne morate da se suzdržavate od sopstvenog mišljenja, jer imate odlične ideje.

Ljubav

Ukapirali ste da ništa nije slučajno, pa se vodite tom inercijom da pokušate sa prvim koracima nešto više da rešite na svom emotivnom planu.

Zdravlje

Možete imati lošiju funkciju reproduktivnih organa.

STRELAC

Posao

Poslovnu priliku koja vam dolazi preko polja inostranstva, nećete propustiti. Budite zadovoljni trenutnim plasmanom, pa će se desiti i krupnije stvari.

Ljubav

Ne pokazujete veću zainteresovanost za trenutnu simpatiju i ne želite nešto više da menjate. Budite koncentrisani na trenutnu poslovnu mogućnost.

Zdravlje

Isuviše se trošite.

JARAC

Posao

Vidite mnogo dalje od ostalih, pa vam neće loše pasti mogućnost da se dovoljno dobro zabavite i pokažete veći entuzijazam nego obično.

Ljubav

Isuviše ste zahtevni od osobe suprotnog pola i niste spremni na kompromis. Promenite neke bitne stvari kod sebe, kako bi napredovali i imali više osmeha na licu.

Zdravlje

Osvežite dan vedrim raspoloženjem.

VODOLIJA

Posao

Niste u takvoj mogućnosti da morate da se otvoreno postavite i pričate šta želite, jer su vam se desile prilike da shvatite u kakvom ste ambijentu trenutno. Poželećete nešto bolji tretman ovaj put.

Ljubav

Suzdržano ponašanje kod vas odaje utisak osobe koja ne može da se izbori za svoja prava. Partner to može da koristi.

Zdravlje

Usvajate nova pravila, pa očekujte boljitak.

RIBE

Posao

Vaša priora je danas zahtevna. Imate odličan stav i želite mnogo toga da rešite bez veće presije kada su lične obaveze u pitanju.

Ljubav

Ukoliko ste se zabrinuli za ponašanje vašeg partnera to nije izgovor da se zajedno provedete. Planirajte večernji izlazak.

Zdravlje

Pazite se u saobraćaju.

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu