Dnevni horoskop za 21. avgust 2017. godine: Ovan u dobrom rasploloženju, Bik uspešan u poslu, Blizanci nesnalažljivi - iKragujevac


Svaštara

Ovan u dobrom rasploloženju, Bik uspešan u poslu, Blizanci nesnalažljivi, Rak u svom filmu, Lav prosperitetan, Devica traga za poverenjem, Vaga borbena, Škorpiju pred novim poznanstvom, Strelac dominantan, Jarac otvoren, Vodolija uporna, Ribe preokupirane. Ovo je današnji horoskop za 21.08.2017. godine.

OVAN

Posao

Niste smeli da izostanete sa svojim obavezama, pa se ovde sugeriše određena doza dobrog raspoloženja.

Ljubav

Ne opterećujte se pogrešnim odlukama već se sugeriše određena doza racija, koja vam je preko potrebna u radu na sebi.

Zdravlje

Posetite stomatologa.

BIK

Posao

Nije loša solucija da se dovoljno integrišete sa već poznatim klijentima koliko se očekuje proširenje posla.

Ljubav

Ukoliko ste u braku, pazite se razmirica i ne pokušavajte da se postavljate otvoreno, jer imate loše aspekte tajni.

Zdravlje

Pijte vitamin C.

BLIZANCI

Posao

Pokušaj snalažljivosti na polju posla vam može doslovno upaliti. Ne očekujte da ćete imati i pristalice za svoje ideje, ali zasigurno vam se dive.

Ljubav

Pokušavate da se pomirite sa simpatijom od ranije. Ovaj potez može da vam se isplati, ovaj put.

Zdravlje

Nemate većih problema, danas.

RAK

Posao

Nisu loše ideje kojih se pridržavate u toku svog rada, koliko se može osetiti dovoljno znatiželjan pogled u pravcu uspeha, kojim se vodite.

Ljubav

Kada su u pitanju trenutne emociji prema osobi na koju često mislite, bićete malo više u svom svetu i ne pokušavajte da konkretizujete aspekte, koji vam daju veliku imaginaciju.

Zdravlje

Psiha vam je naglašena.

LAV

Posao

Solucija da se bavite privatnim biznisom nije loša i vi sami smatrate taj segment dovoljno upotpunjen za vaš trenutni poslovni portfolio.

Ljubav

Ukoliko smatrate da su se pojedine ideje oko zajedničkog života dovoljno iskomplikovale ne očajavajte, jer su ovi aspekti samo loše posatvljeni na jedan kraći period.

Zdravlje

Odlično se osećate.

DEVICA

Posao

Karakteristike vašeg znaka su se malo loše odrazile na poslovnom planu, jer imate malo jači psihički pritisak u toku dana.

Ljubav

Nedostatak pažnje vam pravi veći problem nego obično. Posavetujte se sa osobom od poverenja, jer vam je potrebno tako nešto.

Zdravlje

Više se odmarajte.

VAGA

Posao

Ne odustajete od ideje da budete najbolji u svom poslu i tom inercijom se vodite u toku dana. Pazite se ljubomornih kolega u vašem okruženju.

Ljubav

Pokušajte da organizujete nešto posebno danas, kada su u pitanju izlasci sa vašom simpatijom. Budite otvoreniji u svojim namerama.

Zdravlje

Pojačavajte imunitet.

ŠKORPIJA

Posao

Vaše želje vas vode do pobedničkog stava, ali vi se ne okrećete iza sebe i ne vidite ništa posebno danas kada su u pitanju lošiji detalji. Neko sve to pomno posmatra.

Ljubav

Sami ne treba da budete i malo ste pod većim pritiskom, pa se oseća i bolja solucija u vezi promene statusa i samog partnera.

Zdravlje

Povremena glavobolja.

STRELAC

Posao

Ne odričete se mogućnosti da napredujete, pa se u tom stilu i ponašate već neko vreme. Možete biti doslovno opterećeni nečijim lošim idejama.

Ljubav

Pokušavate da dominirate u situaciji, koja vam daje pun zalet za neko vreme. Pokazujete poveću zainteresovanost za nekoga od ranije.

Zdravlje

Solidno.

JARAC

Posao

Saradnici uočavaju da ste isuviše zahtevni i da bi bilo dobro da spustite loptu pri poslovnoj proceni ovaj put.

Ljubav

Ne morate da se pravdate za svaku sitnicu koliko bi bilo dobro da se otvorite na trenutak i zavirite u dušu osobi pored sebe.

Zdravlje

Kostobolja.

VODOLIJA

Posao

Kada su u pitanju novi aranžmani ne odustajete od činjenice da se neke konkretne stvari dese na prvi pogled. Budite dovoljno u fokusu koji vam može otvoriti nova vrata.

Ljubav

Pojaviće vam se osoba na koju često mislite pa bi bilo dobro da se i vi otvorite u tom pravcu bez obzira na ranije stavove.

Zdravlje

Vežbajte dovoljno.

RIBE

Posao

Provodite vreme u većem radu. Aktivnosti su vas sustigle i vi nemate razloga z abrigu koliko treba nešto posebno da se angažujete.

Ljubav

Niste sami i to je ono najbolje, ali ne sumnjajte u nečije zasluge za vaše konkretne otvorene stavove, po pitanju zajedničkog života.

Zdravlje

Nesanica.

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu