Dnevni horoskop za 11. avgust 2017. godine: Ovan napet, Bik uspešan u poslu, Blizanci pokazuju interesovanje, Rak u društvu uspešnih - iKragujevac


Svaštara

Ovan napet, Bik uspešan u poslu, Blizanci pokazuju interesovanje, Rak u društvu uspešnih, Lav uspešan, Devica ima koncentracije, pred Vagom zahtevni zadaci, Škorpija tajnovita, Strelac skroman, Jarac ima vere u sebe, a Vodolija i Ribe emotivno napete. Ovo je današnji horoskop za 11.08.2017. godine.

OVAN

Posao

Ukoliko ste od onih koji traže trenutno posao ne zaboravite da je jedna ponuda, koja vam je odavno promakla, opet u fokusu. Prihvatite je.

Ljubav

Skloni ste naglim promenama raspoloženja. U glavi može da vam bude neko koga poznajete od ranije, pa se fokusirajte na bitne detalje, koji vam otvaraju srce.

Zdravlje

Pojačana tenzija.

BIK

Posao

Dovoljno dobro vladate tehnikama koje su vam trenutno prioritet na polju posla. Imajte na umu da se mnogo toga može promeniti za kratko vreme.

Ljubav

Isuviše ste kritički raspoloženi prema osobi na koju često mislite, pa se ne možete nadati solidnijem stavu vašeg parnera. Oseća se velika nelagodnost.

Zdravlje

Polje vašeg zdravlja nije loše danas.

BLIZANCI

Posao

Pokazujete dozu zainteresovanosti za mnoge stvari u vašem polju posla. Smatrate da se bavite dovoljno dugo određenim temama i da bi bilo dobro da ih postavite po prioritetu.

Ljubav

Imate odličnu ideju kako da dođete do osobe koja vam se već duže vreme dopada. U tome nećete imati neku pomoć od prijatelja, pa ne očekujte je.

Zdravlje

Pijte dovoljno tečnosti.

RAK

Posao

Družite se samo sa uspešnim kolegama. Hvatajte danas beleške koje su vam jako bitne na polju posla kojim se trenutno bavite.

Ljubav

Danas imate mogućnost da mnoge stvari skockate na pravi način i pokušate mnogo toga da postavite na pravo mesto.

Zdravlje

Pojačavajte unos vitamina.

LAV

Posao

Imate utisak da ste jedan deo svojih obaveze dovoljno završili i da je ostao samo finiš, koji je neminovan kako bi nastavili i dalje sa novim zadacima.

Ljubav

Ne očajavajte ukoliko uvidite da vas partner ne prati na putu uspeha, koji zaslužuje zavidnu pažnju.

Zdravlje

Čuvajte se velikog naprezanja.

DEVICA

Posao

Radite umereno i dovoljno skoncentrsano, pa se neće desiti određeni propusti. Pokazujete veću dozu zainteresovanosti nego inače za pojedine projekte.

Ljubav

Mnogo toga vam ide pod ruku, pa se ne žalite u suštini. Pritisak koji ste imali ste polako počeli da kanališete.

Zdravlje

Bavite se sportom.

VAGA

Posao

Neke detalje ste možda propustili i ne želite da budete na optuženičkoj klupi ovaj put. Pokušavate da se dovoljno otvoreno postavite pred problemom.

Ljubav

Pred vama je težak zadatak na osnovu koga morate da odlučite šta ćete dalje, kada su u pitanju partner i vaše emocije sa druge strane.

Zdravlje

Ukoliko imate problem sa grlom, ne zapuštajte se.

ŠKORPIJA

Posao

Možda vas okruženje na polju posla smatra čudakom i osobom koja donosi vrlo čudne odluke. Nisu svi napredni kao vi.

Ljubav

Ponašate se pomalo čudno u poslednje vreme i ne želite nešto više da se o tome sazna. Tajanstveni ste i prema najboljim prijateljima.

Zdravlje

Pojačana nervoza u toku dana.

STRELAC

Posao

Ponašate se dosta skromno u odnosu na ono koliko vredite. Budite dovoljno u fokusu za ono što vam se sprema kao iznenađenje dana.

Ljubav

Na pomolu nova ljubavna romansa, ukoliko ste sami. Ne morate dugo da se dvoumite oko izlaska već to učinite bez velikog premišljanja.

Zdravlje

Bolovi u nogama su prolazna kategorija.

JARAC

Posao

Osećate da ste sami u svom poslu i da nemate na koga da se oslonite trenutno. Isuviše ste samouvereni za ono što vam se otvoreno postavilo kao problem.

Ljubav

Ne ignorišite sitne provokacije jedne Škorpije. Pokušajte da doprete do srca ove osobe.

Zdravlje

Cirkulacija vam je lošije postavljena.

VODOLIJA

Posao

Osećate apsolutnu slobodu i ne žalite se na tempo rada. Morate da ostanete dosledni sebi i svojim prioritetima u onoj meri u kojoj su se neke stvari tek sada skockale.

Ljubav

Osećate da ste pod većim pritiskom nego inače. Ne želite da se bavite emotivnim temama, jer vam se ne dopadaju. Oseća se velika gordost kod vas.

Zdravlje

Pazite se stresa.

RIBE

Posao

Vaš stav po pitanju posla je odličan. Drugi vam zavide, ali ne znaju koliko ste truda uložili za ono što trenutno proživljavate kao trijumf.

Ljubav

Osećate da vam je partner dobar kalkulant i da je neko ko pokušava sa vama da manipuliše. Osećate veliki pritisak.

Zdravlje

Mogući problem sa lošim izborom hrane.

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu