Dnevni horoskop za 30. jul 2017. godine: Ovan odlaže obaveze, Bik udvarač, Blizanci odlažu, Rak plačljivko, Lav pozitivan - iKragujevac


Svaštara

Ovan odlaže obaveze, Bik udvarač, Blizanci odlažu, Rak plačljivko, Lav pozitivan, Devica inovator, Vaga odbojna, Škorpija hrli ka cilju, Strelac naređuje, Jarac kasni, Vodoliju veza davi, Ribe imaju sve manje vremena. Ovo je današnji dnevni horoskop za 30.07.2017. godine.

OVAN

Posao

Niste se loše poneli, ukoliko ste odbili nečije druženje. Imali ste na umu mnogo toga da rešite ali niste uspeli u vremenskom okviru koji ste hteli da ispoštujete. Ostaje da rešite svoje obaveze neki drugi put.

Ljubav

Ništa loše niste mislili kada ste samo bili iskreni prema osobi na koju često mislite. Bićete pomalo u centru pažnje.

Zdravlje

Pojačana tenzija.

BIK

Posao

Smatrate da ste doneli ispravnu odluku i ne žalite se na trenutnu problematiku finansijske prirode. Mislite da je došlo vreme da se nešto konkretno desi na vašem finansijskom polju.

Ljubav

Po prirodi umete mnogo toga da postavite na pravo mesto kada je u pitanju vaš emotivni segment. Uporno se udvarate osobi na koju često mislite.

Zdravlje

Skloni ste povredama.

BLIZANCI

Posao

Osećate da još nije vreme za pokretanje konkretnijih akcija na vašem polju posla. Potrebno je da se određeni problemi dovoljno krčkaju pre odluke na koju treba da utičete sa većim apetitom.

Ljubav

Morate da budete otvoreni prema sebi na prvom mestu a onda i partenru koji vas željno isčekuje. Budite fleksibilniji po prirodi.

Zdravlje

Pazite se u saobraćaju.

RAK

Posao

Niste preležali dečije boginje, figurativno rečeno. Poneka opaska vaših kolega nije bila zlonamerna koliko je bila lekovita da ste poslušali na vreme ono što su vam poručivali.

Ljubav

Imate utisak da se stvari ne odvijaju onako kako ste zamilsili pa se u tom duhu očekuju pojačane tenzije na emotivnom planu.

Zdravlje

Pijte dovoljno tečnosti.

LAV

Posao

Odličan stav protežirate i dobijate na vremenu kada su vaša zaduženja u pitanju. Možete biti dovoljno otvoreni prema svojim saradnicima, koji će vas zasigurno podržati u namerama koje imate.

Ljubav

Imate dovoljno vremena da se odlučite sa kim ćete provesti poslepodnene sate. Spremite se večernji izlazak.

Zdravlje

Pojačajte trening.

DEVICA

Posao

Pokazujete veću zainteresovanost za nešto potpuno novo i tim pravcem delujete u random okruženju. Morate da budete svesni da stavri ne izgledaju iz vašeg ugla identično iz ugla vaših saradnika.

Ljubav

Ukoliko mislite na jednog Raka ne propustite priliku da se okrenete i kažete svoje mišljenje. Osoba do koje vam je stalo može biti otvorenija nego inače.

Zdravlje

Nemate veće tegobe u toku dana.

VAGA

Posao

Snažno ste zadržavali poziciju na kojoj ste trenutno pa u toj meri se očekuje da ćete delovati istom merom i u narednom periodu.

Ljubav

Imate stav da vas partner posmatra iz čudnog ugla koji nije zavidan. Mislite da ste pod većim pritiskom nego obično, pa ćete biti odbojnog stava.

Zdravlje

Predeo grla vam je slabije postavljen.

ŠKORPIJA

Posao

Imali ste i lošije dane, ali se naravno ne predajete u onome što ste konkretno zacrtali kao jači cilj u toku dana. Nemate vremena za kraće rasprave sa kolegama, koji ne žele da vas doslovno slede.

Ljubav

Strastvena veza na vidiku ukoliko ste sami. Jedan Bik već neko vreme ne skida pogled sa vas, pa se preputite svojoj intuiciji, ovaj put.

Zdravlje

Pazite se oštrih predmeta.

STRELAC

Posao

Nije loša ideja kojom se vodite već neko vreme utoliko bolje ukoliko ste novi na poslu kojim se bavite. Ne propuštajte pomoć od iskusnijih kolega.

Ljubav

Postavili ste se pomalo naredbodavno i to ume da smeta u odnosu sa partnerom koji vam pravi odličan ambijent ali vi ne umete u neku ruku mnogo toga trenutno da cenite.

Zdravlje

Poboljšavajte svoj imunitet.

JARAC

Posao

Poslovni segment vam pravi određeni problem kada su rokovi završetka u pitanju. Niste se dovoljno posvetili svojim obavezama na vreme pa trenutno ispaštate.

Ljubav

Nise se loše ostavili prema partneru u onoj meri u kojoj ste i sami očekivali da će dati veći efekat. Voleli biste da se više družite ali obaveze vas pritiskaju.

Zdravlje

Psiha vam je naglašena.

VODOLIJA

Posao

Volite da se bavite izdavaštvom pa ćete u toku dana pokušti da pripremite ambijent u kojem ćete dovoljno energije trošiti u periodu koji sledi.

Ljubav

Romansa u kojoj ste trenutno vam se ne dopada. Morate da se odlučnije postavite i ne paničite kada su problematične situacije u pitanju.

Zdravlje

Budite u fit formi.

RIBE

Posao

Niste loše postupili, kada ste odlučili da se otvoreno postavite prema svojim šefovima, kako bi dobili na vremenu. A vremena je sve manje.

Ljubav

Stara ljubavna romansa na pomolu. Ne dozvolite da prođete kroz isti haos, koji ste već prevazišli.

Zdravlje

Meditirajte

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu