Dnevni horoskop za 28. jul 2017. godine: Ribe dele savete Ovnu, Bika muči nervoza, Blizanci šire poslovanje - iKragujevac


Svaštara

Ribe dele savete Ovnu, Bika muči nervoza, Blizanci šire poslovanje, Rak opušten, Lavu partner neumoljiv, Devica teži promenama, Vaga pred izazovima, Škorpija misteriozna, Strelcu opao imunitet , Jarac želi ozbiljnu vezu, a Vodoliji treba odmor. Ovo je današnji horoskop 28.07.2017. godine.

OVAN

Posao

Danas očekujte mnogo bolji tretman od kolega. Ne dopuštajte jednoj Škorpiji da vam pokvari dan, jer uviđa bolje uslove rada kod vas.

Ljubav

Na emotivnom planu možete da osetite određenu dozu zamora. Poslušajte savet iskusnijih ljudi naročito jedne Ribe kada su emocije u pitanju.

Zdravlje

Bilo je i lošijih dana.

BIK

Posao

Ukoliko ste spremni mnogo toga da postignete za kraće vreme ne odustajte od cilja ukoliko budete uvideli određenu prepreku, već danas.

Ljubav

Partner vam je okrenuo leđa i vi to ne možete da podnesete. Birate nešto bolji ambijent za sebe i utom bolje partije.

Zdravlje

Manja nervoza.

BLIZANCI

Posao

Sjajna prilika danas da proširite svoju poslovnu mogućnost, kako Jupiter obećava. Ne otežavajte sebi poslovnu šansu, ako se bude uvidela jača konkurencija.

Ljubav

Pojačane emocije se naziru iz prostog razloga, jer vam Venera pruža osećaj sigurnosti i dovoljno dobar stav da nešto i realizujete na emotivnom planu, ukoliko ste sami.

Zdravlje

Proverite hormonski status.

RAK

Posao

Kada je u pitanju porodični biznis, budite spremni na veća ulaganja ovaj put. Morate da osetite veću satisfakciju ukoliko budete nekome pomogli.

Ljubav

Ne otežavajte sebi stvari ukoliko partner bude uvideo da nemate nameru da nešto konkretno uradite. Osećate veći pritisak na emotivnom planu.

Zdravlje

Opuštajte se.

LAV

Posao

Vaša srčana priroda vas dovodi u stav lidera i tako ćete se postaviti. Ne želite nešto posebno da realizujete, ukoliko nemate saradnike, koji vas slede.

Ljubav

Ne otežavate put ka realizaciji na ovom segmentu koliko se uviđa veća doza ega, koji ipak ne dozvoljava da se neke stvari konačno reše mirnim putem. Partner je neumoljiv.

Zdravlje

Pojačano lupanje srca.

DEVICA

Posao

Počastvovani ste onim što ste čuli od kolega. Stav da vredite vas podiže za nekoliko stepenika više. Ne odrićete se ni dodatnih obaveza ovaj put.

Ljubav

Koliko preferirate slobodne veze i ovaj put ćete imati priliku da sretnete osobu sličnog razmišljanja. Ne odgovara vam samo kliše od ranije. Skloni ste promeni.

Zdravlje

Odlično.

VAGA

Posao

Pojačana tenzija kod onih koji trenutno ne rade se pojačava. Preporučuje se da otputujete na kratko i zaboravite na trenutne probleme.

Ljubav

U slučaju da ste sami i da se pojavi osoba možete da izvedete zaključak da ništa nije slučajno. Prihvatite izazov, koji vam se nudi.

Zdravlje

Pojačana glavobolja.

ŠKORPIJA

Posao

Učinićete mnogo toga da neke stvari promenite na svom poslovnom segmentu iz nekog razloga koji je samo vama poznat. Pomalo ste tajanstveni.

Ljubav

Isuviše ste rasejani i ne pokazujete dozu emocija koje vam se pružaju od strane partnera u toku dana. Želite slobodu.

Zdravlje

Osećate veliki pritisak.

STRELAC

Posao

Imate pretenzije prema inostranstvu. Vaše zanimljive ideje su dovoljno prijemčive i za tržište van vaše matične države.

Ljubav

Volite da se postavite dosta zavodnički. Ukoliko vas interesuje jedan Jarac nećete imati dovoljno razloga za takvo ponašanje.

Zdravlje

Pojačajte imunitet.

ARAC

Posao

Vaša zaduženja traže malo fleksibilniji stav. Moraćete mnogo toga da rešavate na nivou dnevnih obaveza pre nego što krenete drugim putem.

Ljubav

Osnova vaših emocija jeste stabilna veza kojoj stremite. Ne pokušavajte da se otvoreno postavljate kada se još nisu desili određeni aspekti.

Zdravlje

Pijte dovoljno tečnosti.

VODOLIJA

Posao

Ne marite za ostale koliko vam je bitan napredak u karijeri. Isuviše ste inovativni za sredinu u kojoj provodite svoj radni dan.

Ljubav

Osoba na koju često mislite, može da vam pruži malo više podrške, jer benefična energija Venere je nešto što ste odavno čekali.

Zdravlje

Potrebano vam je malo više sna.

RIBE

Posao

Niste loše raspoloženi, ali smatrate da sve može mnogo bolje. Pokazujete dovoljno strpljenja kad su asistencija kolega u pitanju, ali ipak se ne zadovoljavate takvim tretmanom.

Ljubav

Kada je jedna Devica u pitanju, možete da se upustite u romansu za početak. Pojačane emocije prema partneru, koji i ne zaslužuje takav tretman vas vodi u očaj.

Zdravlje

Pojačana tenzija.

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu