Dnevni horoskop za 22. jul 2017. godine: Ovan gubi poslovni elan, Bik ne trpi ljubomoru, Blizanci i Devica se odlično slažu - iKragujevac


Svaštara

Ovan gubi poslovni elan, Bik ne trpi ljubomoru, Blizanci i Devica se odlično slažu, Raku se smeši posao u inostranstvu, Lav opušten, Vaga bez interesovanja, Škorpija u manjim problemima, Strelac nestrpljiv, Jarac prepušten samom sebi, Vodolija mnogo traži, a Ribe napete. Ovo je današnji horoskop za 22.07.2017. godine.

OVAN

Posao

Pokušavajući da dođete do bolje solucije na putu do uspeha gubite veći elan nego obično. Pokušajte da rešite neke probleme sa drugačijim ritmom od trenutnog.

Ljubav

Ne pokušavajte da se pomirite sa nekim od ranije. To bi vas posebno unazadilo ovaj put u emotivnom smislu.

Zdravlje

Pojačajte trening.

BIK

Posao

Ukoliko imate dodatne probleme ne očajavajte bez većih trzavica koje vam ne znače mnogo na putu do ličnog uspeha. Morate da idete postepenim koracima.

Ljubav

Pokušaj ljubomore od strane partnera ćete dovoljno suzbiti pa makar vas to koštalo veze u kojoj se trenutno nalazite.

Zdravlje

Solidno.

BLIZANCI

Posao

Polje privatnog posla je dosta naglašeno i to je vaša trenutna satisfakcija koju osećate. Ne pokazujete veću dozu entuzijazma, jer se ona svakako oseća u većem delu.

Ljubav

Ukoliko ste spremni za jaču ljubavnu vezu ne odustajte od svog plana koji vam daje vetar u leđa ovaj put. Jedna Devica je odlična solucija.

Zdravlje

Ne pokazujete veći umor.

RAK

Posao

Ukoliko ste dugo već u poslovnoj priči koja vas otvara ka polju inostranstva onda ste na pravom putu da realizujete svoje snove.

Ljubav

Ne morate da se družite sa ljudima koji vas ne podržavaju. Budite dosledni sebi i svojim potrebama.

Zdravlje

Vrtoglavica.

LAV

Posao

Ukoliko ste na putu da pronađete posao, koji vam odgovara vi ćete biti uspešni u svojoj nameri ukoliko se budete vodili inercijom pobednika.

Ljubav

Vaš emotivni život nije zadovoljavajući u većoj meri ovaj put. Budite dovoljno otvoreni prema paru i priznajte da su se neke stvar dovoljno promenile.

Zdravlje

Rasteretite se obaveza.

DEVICA

Posao

Na izmaku ste snage kada je u pitanju vaše dodatno zaduženje. Ne pokušavajte da dokažete suprotno jer u protivnom ćete biti na lošem putu.

Ljubav

Imate volje da mnogo toga ršite ovaj put bez velike buke. Ne podređujte život svom partneru koji vam ne daje veći povod za emocije koje iščekujete.

Zdravlje

Pojačana tenzija.


VAGA

Posao

Koliko je ispravna odluka kojom se vodite je nešto što ste sami birali kao izlaznu situaciju iz trenutnog miljea koji vam pravi dodatne probleme.

Ljubav

Ukoliko ste sami ne odbijarjte večernji izlazak sa osobom koja vam znači mnogo više. Pokazaćete određenu dozu nezainteresovanosti.

Zdravlje


Pojačano lupanje srca.

ŠKORPIJA

Posao

Ukoliko ste neko ko ne može trenutno da se postavi na solidan način ne morate da očajavate i da se ponašate neprimereno. Sve što vam se dešava je prolaznog karaktera.


Ljubav

Možete imati pomalo neprijatno iznenađenje na polju ljubavi i pokušati da se što pre izvučete iz trenutne situacije, koju možete da imate u nerdnom periodu.

Zdravlje

Pokušavate da uđete u formu.

STRELAC

Posao

Komplikacije oko novca mogu da se nastave. Pazite da vas neko ne pokrade u slučaju da ga posedujete u većoj meri.

Ljubav

Partner je pomalo ljubomoran i ne želi da se opusti i da vam pruži nešto više ovaj put. Morate da budete strpljiviji u komunikaciji.

Zdravlje

Bubrezi su vam možda lošija strana.

JARAC

Posao

Koliko budete u potpunosti vladali situacijom u tom duhu ćete i nešto više postići. U suštini i nemate na koga da se oslonite ovaj put.

Ljubav

Imate osećaj da dobijate sitnice i da vam ne pada na pamet trenutno nešto da menjate. Morate da budete dovoljno otvoreni za neku novu priliku.

Zdravlje

Jetra vam je loše postavljena.

VODOLIJA

Posao

Ukoliko postoji neko ko bi vas podržao u poslu, poslušajte ga i savet primenite ovaj put. Morate da budete dovoljno otvoreni u priči, koja vam se možda i ne dopada.

Ljubav

Isuviše ste zahtevni za partnera koji ne može da vas podrži u onome u čemu ste najbolji. Pokušajte nešto sami za sebe da uradite ovaj put.

Zdravlje

Pojačana glavobolja.

RIBE

Posao

Pokušavate da postavite stvar na pravo mesto. Na toj odluci ćete morati malo više da rdite ovaj put i da izvučete pouku koja će da ostavi utisak na druge u vašem okruženju.

Ljubav

Ne pokazujete dozu entuzijazma ovaj put i ne žalite se preterano na partnera koji je tek samo prisutan u vašem delu emotivnog života.

Zdravlje

Imate osećaj jake tenzije.

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu