Dnevni horoskop za 19. jul 2017. godine: Ovan sklon kalkulacijama, Bik lenj, Blizanci pred izazovima - iKragujevac


Svaštara

Ovan sklon kalkulacijama, Bik lenj, Blizanci pred izazovima, Rak ima jake stavove, Lav dobrog zdravlja, Devica iskrena, Vaga želi mir, Škorpija umorna, Strelac samostalan, Jarac u neprijatnostima, Vodolija ljubomorna, a Ribe sređuju probleme. Ovo je današnji horoskop za 19.07.2017. godine.

OVAN

Posao

Isuviše ste materijalni i skloni dobroj kalkulaciji. Novac koji očekujete je u trenutnoj zadršci, ali ga zasigurno dobijate.

Ljubav

U ljubavi ste dovoljno kalkulativni da nećete osetiti ništa nepotrebno i čudno u ponašanju vašeg partnera.

Zdravlje

Imate odlično zdravlje.

BIK

Posao

Volite da se bavite kreativnim poslom i na taj tretman ste već odavno navikli ali možete da dođete u sukob sa kolegama koje ne dele vaše mišljenje.

Ljubav

U suštini ne želite da se posvađate sa partnerom koliko se očekuju poboljšanje situacije koja vam se pruža.

Zdravlje

Potrebno vam je više fizičke aktivnosti.

BLIZANCI

Posao

Pokušaj da uspete na putu ka ciju, kojim bi se kretali u narednom periodu je solidan utoliko, jer imate svoje pristalice na putu kojim ste krenuli.

Ljubav

Izazove koje možete da očekujete u narednom periodu su pomalo loše postavljeni ukoliko ne budete mogli da iskalkulišete loše ponašanje na koje ste spremni već neko vreme.

Zdravlje

Opuštajte se.

RAK

Posao

Imate jak stav za nešto solidnije aspekte na polju posla ovaj put. Vodite ozbiljan razgovor sa svojim nadređenima i nije slučajno što ste se dovoljno otvorili na tom putu.

Ljubav

Imate izuzetno dobar stav koji vam daje vetar u leđa ovaj put. Partner vas podržava u većoj meri.

Zdravlje

Pijte dovoljno tečnosti.

LAV

Posao

Inercijom kojom se vodite u narednom peridu je dosta loša po vas. Imate odlične ideje, ali nisu prilagođeni vašem trenutnom ambijentu ovaj put.

Ljubav

Nije loša ideja da se vratite partneru od ranije i da pokušate mnogo toga da rešite na vreme.

Zdravlje

Solidnog ste zdravlja.

DEVICA

Posao

Koliko se budete potrudili u narednom peridu u toj meri očekujte solidne novčane prilive. Na vama stoji jači pokušaj za nešto više ovaj put.

Ljubav

Dovoljno ste otvoreni prema partneru i očekujete nešto više od svog partnera u istoj meri.

Zdravlje

Pazite se infekcije.

VAGA

Posao

Pokušavate da budete dovojno otvoreni na putu svog poslovnog cilja, ali isto tako i dovoljno kolegijalni. Potreban vam je veći entuzijazam ovaj put.

Ljubav

Skloni ste da se skrasite i da od partnera zatražite jači stav po pitanju vaše veze. Morate da budete dovoljno otvoreni, kako bi emociju dobili u većoj meri ovaj put.

Zdravlje

Potrebno vam je više fizičke aktivnosti ovaj put.

ŠKORPIJA

Posao

Dodatno se iscrpljujete na segmentu gde se odavno krećete uzlaznom linijom i ne žalite se. Pokušajte da se pasivnije ponašate kako bi ušli u bolji ambijent ovaj put.

Ljubav

Partnerski odnosi su u redu ukoliko se povremeno viđate i imate prijateljski stav prema osobi koju često viđate.

Zdravlje

Potreban vam je odmor.

STRELAC

Posao

Vi ste pravi individualac u svom poslu koji obavljate već odavno. Oni koji traže novo radno mesto mogu biti malo razočarani svojim izborom.

Ljubav

Neko od ranije će vam se pojaviti ovaj put. Ovo je nedovršena karmička priča, koju morate da sprovedete do kraja.

Zdravlje

Pijte dovoljno tečnosti.

JARAC

Posao

Imaćete određenu neprijatnost ovaj put i pokušajte da se izvučete od trenutnog rešavanja problema jer se od vas traži pasivniji stav.

Ljubav

Ukoliko ste u vezi sa jednom Škorpijom možete imati veću blokadu od te osobe. Očekujte razrešenje emotivne strane ovaj put.

Zdravlje

Nemate veće tegobe danas.

VODOLIJA

Posao

Isuviše ste skromni u odnosu na svoj potencijal. Pokažite se u najboljem svetlu ovaj put, jer u tome je srž pokretačke energije.

Ljubav

Ukoliko ste u braku možete da budete pomalo ljubomorni na svoju drugu polovinu. Morate da budete u svemu tačni i jasni, ali emocije su vam malo lošije trenutno.

Zdravlje

Ne pokušavajte da se forsirate u teretani.

RIBE

Posao

Danas možete da rešite određeni problem, koji je pravio veliku pometnju na vašem polju finansija. Imate podršku jednog Lava.

Ljubav

Moguća je tajna ljubavna priča ovaj put i da se nekako izborite sa tim konkretnim stavom, koji možete da protežirate u narednom periodu.

Zdravlje

Ne preterujte sa hladnim napicima.

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu