Dnevni horoskop za 18. jul 2017. godine: Ovan pregovara s Blizancima, Bik u neprijatnoj situaciji sa Škorpijom - iKragujevac


Svaštara

Ovan pregovara s Blizancima, Bik u neprijatnoj situaciji sa Škorpijom, Rak zaljubljen u Lava, Devica izlazi, Vaga stroga, Strelac nameran, Jarac zna šta hoće, Vodolija u problemima, Ribe vole slobodu. Ovo je današnji horoskop za 18.07.2017. godine. Vaš vodič kroz zvezde.

OVAN

Posao

Odlična komunikacija sa Blizancima, koji vas otvoreno podržavaju u namerama, koje imate u poslovnom smislu.

Ljubav

Ukoliko ste zaljubljeni u jednu Devicu ne odustajete od pokušaja da animirate datu osobu svojim humorom.

Zdravlje

Solidno

BIK

Posao

Morate da čuvate novac ovaj put, jer vam slede malo veći troškovi nego obično. Možete da budete dovoljno opušteni, kada je primena ličnih ideja u pitanju.

Ljubav

Ukoliko ste u vezi sa jednom Škorpijom možete imati neprijatnost i da pokušate da raskinete trenutni vezu.

Zdravlje

Pojačane tenzije.

BLIZANCI

Posao

Ne odustajete od cilja koji vam je primaran već odavno. Imate kome da se obratite za pomoć, kada vam nešto zakoči u radu.

Ljubav

Ozbiljni kada su partnerski odnosi u pitanju. Donosite ključnu odluku u poslednjem trenutku, ali ona može da bude pogubna za vas.

Zdravlje

Pojačana nervoza.

RAK

Posao

Ukoliko imate zastarele metode rada bilo bi dobro da to promenite na vreme kako bi se okrenuli boljim poslovnim idejama u narednom periodu.

Ljubav

Poprilično ste se zaljubili u jednog Lava, ali za nešto konkretno ćete da sačekate ovaj put.

Zdravlje

Stomačni virus.

LAV

Posao

Saradnja sa jednim Jarcem vam nije plodna i možete da budete skloni većim promenama u radu nego obično.

Ljubav

Koliko budete dali do znanja koliko vam osoba na koju često mislite u suštini prija u toj meri će vam se desiti konkretne stvari. Mislite dovoljno pozitivno ovaj put.

Zdravlje

Srčani mišić vam je lošije postavljen.

DEVICA

Posao

Ukoliko niste potpisali ugovor ili niste još počeli da radite očekujte veću promenu u narednom periodu na polju posla i samim tim polju finansija.

Ljubav

Nije loše ideja da izađete u obližnji kafić jer, tu možeteda sretenete, ukoliko danas već značajnu osobu.

Zdravlje

Povedite računa o hrani koju jedete.

VAGA

Posao

Već duže vreme se držite malo rigidnih stavova i ne upuštate se u veću raspravu. Pokažite malo više entuzijazma i otvorenost u saradnji.

Ljubav

Uviđate određena otežanja na svom emotivnom segmentu i nemate nameru da se izborite trenutno za nešto bolji ambijent.

Zdravlje

Bubrezi su vam slaba strana.

ŠKORPIJA

Posao

Imate jaku nameru da uspete u onome što tenutno želite, jer ste u neku ruku solidno raspoloženi za nešto više posla kojim trenutno raspolažete.

Ljubav

Na ovom segmentu se uviđa malo teža energija nego obično. Pokušajte da ove aspekte prebrodite na pozitivan način ovaj put.

Zdravlje

Proverite krvnu sliku.

STRELAC

Posao

Odlične ideje želite da primenite. Imate čak i sledbenike u svemu ovome. Želite potpuno novi ambijent u poslovnom smislu.

Ljubav

Ukoliko ste imali neprijatnosti već sa partnerom ne očajavajte jer se to može pretvoriti u sjajnu priču koja vas emotivno otvara i podstiče na pozitivnu promenu.

Zdravlje

Imunitet vam je dobar.

JARAC

Posao

Otežanja koja imate na poslovnom segmentu su prolaznog karaktera ovaj put. Ne dopuštate da vas nešto ponese i da što pre ovo rešite.

Ljubav

Partner koji je dovoljno bistar da vam otvori polje emocija je trenutno na potezu i nema nameru da povlači to pitanje ukoliko nema i vaš pristanak.

Zdravlje

Psiha vam je naglašena.

VODOLIJA

Posao

Saradnja sa Devicom je odlična ovih dana, jer imate jasan cilj svog poslovnog segmenta. Pokušavate da se snađete na polju finansija.

Ljubav

Kada je emotivna slika u pitanju ne morate da se upuštate u vezu koja vam ne donosi ništa posebno osim brige i zamora.

Zdravlje

Osećate se dobro.

RIBE

Posao

Imaćete nekoliko solucija, koje ćete prihvatiti u svom poslovnom segmentu kao izlaz iz trenutne situacije, koja vam se namestila kao dobra šansa.

Ljubav

Volite slobodu i u tome doslovno uživate. Povlačenje u samoću je vaš pokušaj da se opustite i ne pokušavate da se upuštate u jaču ljubavnu vezu.

Zdravlje

Pojačan stres.

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu