Dnevni horoskop za 14. juli 2017. godine: Ovan je usmeren ka cilju, Bik ka novoj ljubavnoj vezi, Blizanci ozbiljni u partnerskim odnosima - iKragujevac


Svaštara

Ovan je usmeren ka cilju, Bik ka novoj ljubavnoj vezi, Blizanci ozbiljni u partnerskim odnosima, Rak zabavan, Lav vredan, Devica mnogo zahteva, Vaga odlučna u svojim namerama, Škorpija u raskidu, Strelac zapovednički nastrojen, Jarac pobednički raspoložen, Vodolija ima svoju zvezdu vodilju, Ribe prezaljubljene. Ovo je današnji horoskop za 14.07.2017. godine. Vaš vodič kroz zvezde.

OVAN

Posao

Imate jasan cilj kojem stremite. Ne želite da vas dezavuišu nepotrebne činjenice kojih neko nije vredan ovaj put. Pokušaćete da se kotirate na solidno mesto po zasluzi.

Ljubav

Ukoliko ste u vezi sa jednim od predstavnika zemljanog znaka nećete pogrešiti ukoliko budete bili pri stavu da treba da učvrstite ovu vezu.

Zdravlje

Pijte dovoljno tečnosti.

BIK

Posao

Ne želite da se osećate loše zbog nečije krivice. Niste vi loše postupili koliko se samo loše odrazila odluka kolege za vas.

Ljubav

Imate nameru da se spojite sa nekim i u tome uspevate u većoj meri. Ne ostavljate utisak teške i zahtevne osobe već prijatne u komunikaciji.

Zdravlje

Proverite hormonski status.

BLIZANCI

Posao

Osećaj koji imate kada su u pitanju trenutni aspekti su veoma zahtevni kada ste vi u pitanju. Ne pokušavajte da donosite odluku samostalno već budite u kolegijalnom odnosu.

Ljubav

Isuviše ste ozbiljni kada su partnerski odnosi u pitanju. Donosite ključnu odluku u poslednjem trenutku ali ona može da bude pogubna za vas.

Zdravlje

Proverite nivo šećera u krvi.

RAK

Posao

Izuzetan ste zapažač sitnih detalja i niko ne može da ospori vaš rad, koji može da vas postavi na sam vrh po rezultatima.

Ljubav

Imate stav da treba da se dobro zabavite. Volite opasne igre zavođenja i uživate u tome u nekoj meri. Budite obazrivi, kada je vaš izbor u pitanju.

Zdravlje

Osećate se odlično.

LAV

Posao

Radite jačim tempom nego inače. Moraćete da pravite kratke pauze kako bi nastavili u što boljem ambijentu da korigujete svoje poslovne poteze.

Ljubav

Možda vam se dopada zauzeta osoba pa se snebivate da priđete i da se otvoreno postavite. Pokušajte da budete dovoljno otvoreni prema sebi ovaj put.

Zdravlje

Bićete malo više umorni.

DEVICA

Posao

Vaši nadređeni su isuviše zahtevni ovaj put. Volite da postavite stvari onako kako vam se čini da je najbolje za trenutni ambijent u kome ste.

Ljubav

Možete da budete zaljubljeni u jednu Vagu. Ne marite šta drugi misle za vas jer vi ste u odličnoj formi i bolji nego ikada pre.

Zdravlje

Proverite rad štitne žlezde.

VAGA

Posao

Vaša odlučnost je nešto što vas vodi do pobede. Imate jak stav i nešto što se zove harizma. Budite dovoljno u fokusu svojih želja.

Ljubav

Moguće da ćete biti skloni radikalnim promenama kada je vaš emotivni život u pitanju jer nan eke stvari ne možete da računate da mogu da potraju doveka.

Zdravlje

Neate veće tegobe danas.

ŠKORPIJA

Posao

Imaćete dosta bolju zaradu ukoliko budete ušli u ortačku priču. Pokušajte na jednom momentu da spustite dozu egai prihvatite posao koji nije baš u vašem interesu ovaj put.

Ljubav

Možete biti skloni naglim raskidima i da ispratite osobu koja vam mnogo znači. Ne želite mnogo toga sebi da priznate koliko ste morali da trpite određene stvari.

Zdravlje

Oprez hroničnim bolesnicima.

STRELAC

Posao

Volite da zapovedate. To vam u suštini i stoji ali na kraći period. Morate da budete mnogo ozbiljniji nego obično i odigraćete sjajnu ulogu.

Ljubav

Ne okazjte nezainteresovanost za određene osobe kada je emotivni segment u pitanju. Morate da budete dovoljno otvoreni u komunikaciji i da priznate da ste se zaljubili.

Zdravlje

Čuvajte se infekcije.

JARAC

Posao

Danas ste pobednički raspoloženi i ne želite da izgubite trenutnu poziciju. Grčevito se borite da ostanete tu gde jeste trenutno.

Ljubav

Jedan Rak bi mogao da vam uzme dosta vremena svojim premišljanjem. Budite bar vi direktniji i pokušajte da se izborite za bolji emotivni status.

Zdravlje

Imate višak tečnosti u organizmu.

VODOLIJA

Posao

Imate jak stav da uspete u nameri koja vas vodi po planu . Morate da budete istrajni na putu kojim ste krenuli da rešavate svoju finansijsku situaciju.

Ljubav

Imate svoju zvezdu vodilju koja vam daje jasne smernice kuda da idete ukoliko se radi o konkretnim stvarima na polju emocija.

Zdravlje

Omarajte češće.

RIBE

Posao

Imate jako dobar pristup svom poslovnom planu od koga nećete odustati makar osetili i veliko otežanje koje vas može sustići u narednom periodu.

Ljubav

Isuviše ste zaljubljeni i ne možete da vidite pravo stanje stvari. Pokušavate da se pravilno postavite bez zadrške, ovaj put.

Zdravlje

Oprez hroničnim bolesnicima.

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu