Dnevni horoskop za 30. jun 2017. godine: Ovan u dobroj poslovnoj formi, Bik uporan, Blizanci dobro zarađuju - iKragujevac


Svaštara

Ovan u dobroj poslovnoj formi, Bik uporan, Blizanci dobro zarađuju, Rak i Lav pred novim izazovima, Devica čeka bolju poslovnu priliku, Vaga vredno radi, Škorpija dominantna, Strelac fasciniran, Jarac besan na partnera, Vodolija voli svoju slobodu, a Ribe u obavezama. Ovo je današnji horoskop za 30.06.2017. godine.

OVAN

Posao

Možda ste imali malo lošije dane do sada, ali to nije razlog da se povučete iz igre koja tek počinje. Bićete u odličnoj poslovnoj formi ovaj put.

Ljubav

Ne posustajete kada je u pitanju osoba na koju često mislite, jer su se neke stvari desile bez najave i otvorile vam savim novi put.

Zdravlje

Problem sa psihom.

BIK

Posao

Vaša poslovna strana je pomalo lošije postavljena po trenutnim aspektima pa bi bilo dobro da ne donosite ozbiljne odluke, ovaj put. Prepustite deo posla svojim saradnicima.

Ljubav

Ne posustajete kada je jedna osoba u pitanju i ne želite da vas dezavuiše neko ko je pomalo lenj i nezainteresovan. Moraćete da se povinujete datoj činjenici da je sve prolaznog karaktera.

Zdravlje

Ukoliko ste hronični bolesnik, sledi vam promenljiva situacija.

BLIZANCI

Posao

Vaše finansije će se povećati, ali ne za tako kratko vreme koliko ste vi sami priželjkivali. Pokušajte da budete dovoljno opušteni za ono što vam sledi jer novih izazova će svakako biti.

Ljubav

Nekome ste isuviše dragi da posustanete na ovom segmentu. Ovo naravno važi za one koji su slobodni i koji žele veću promenu na emotivnom planu.

Zdravlje

Bolovi u leđima.

RAK

Posao

Moraćete da se nešto više otvorite za saradnju sa osobama koje su vas odavno angažovale na nekom projektu. Budite spremni na nove izazove i na sasvim dobar poslovni aražman.

Ljubav

Ne želite da se osamljujete ali isto tako ste u stanju više da birate partnera sa kojim bi nešto više postigli.

Zdravlje

Uzimajte dovoljno kalcijuma.

LAV

Posao

Ukoliko vam se desi da se otvori polje inostranstva ne morate brzo da prihvatate ovaj izazov. Aspekti koji su trenutno zaduženi za vaše polje posla su malo sporiji, kada je u pitanju benefičnija energija.

Ljubav

Oni koji su u braku ne moraju da se upuštaju u veće rasprave, koje ne vode ničemu osim razvodu i lošim odlukama.

Zdravlje

Probadanje u predelu srca.

DEVICA

Posao

Ukoliko smatrate da vam novčanik nije dovoljno debeo, moraćete da se strpite do prve ozbiljne prilike da se desi pozitivniji zaokret u onome što vam je trenutna želja.

Ljubav

Još uvek ste pod uticajem osobe na koju često mislite ne dopustajte sebi veći kompromis, jer osoba na koju često mislite je promenljivog raspoloženja.

Zdravlje

Nazeb.

VAGA

Posao

Uporno ste u poslu, koji ne dozvoljava veći kompromis i širenje na finansijskom planu. Budite zahvalni za ono što trenutno imate koliko je to moguće. Ne dopuštajte da vam se neke stvari promaknu ili da ne ugrabite svoju sreću.

Ljubav

Imate utisak da je jedna osoba dosta otvorenija, kada su u pitanju vaši lični ciljevi nego što bi bila za sebe na prvom mestu u narednom periodu.

Zdravlje

Oprez hroničnim bolesnicima.

ŠKORPIJA

Posao

Imate mogućnost da se bavite aktivnostima koje volite. Nećete biti imuni na nečije mišljenje, kada je vaš lični uspeh u pitanju.

Ljubav

Imate otvoreniji stav sa partnerom nego inače. Volite da dominirate i da se prestavljate dosta patriotski.

Zdravlje

Ne pokušavajte da izbegavate obroke.

STRELAC

Posao

Ukoliko ste student bilo bi dobro da nađete način da se skoncentrišete na učenje, jer su vam aspekti odlično postavljeni u narednom periodu što se polaganja, ispita tiče.

Ljubav

Jedna osoba vas dosta intrigira i pokušava da vas fascinira svojim prisustvom. Ne odustajete od ideje da neke stvari rešite u skorije vreme.

Zdravlje

Imunitet vam nije loš.

JARAC

Posao

Posao kojim se bavite ne zavređuje veću pažnju. Pokušajte upravo dnas da se fokusirate na bitne segmente, koji vam znače u radu koji protežirate.

Ljubav

Niko vam ne osporava činjenicu da ste predani partnerskim odnosima, ali se uviđa i veća doza besa i nezadovoljstva, ovaj put.

Zdravlje

Čuvajte se infekcije.

VODOLIJA

Posao

Neko vas povlači za rukav kada su konkretne stvari u pitanju, ali vi ne želite još uvek da se pokajete za svoje propuštene prilike. Budite iskreni prema sebi.

Ljubav

Volite slobodu i u tome uživate sa pravom. Partner vam takav tretman sa pravom dopušta. Umete da koristite svaki detalj u svoju korist.

Zdravlje

Stres može da vam donese veću nervozu.

RIBE

Posao

Povoljan finansijski segment vam je isuviše dobar za ono što ste radili. Imate grižu savesti prema kolegama, kada su konkretne stvari u pitanju. Pokušajte deo kolača da podelite sa njima.

Ljubav

Imali ste dovoljno razloga da se povučete i ostanete sami u igri koju vam je partner spremao. Pokušavate da se rasteretite obaveza, koje su vam se činile nepotrebnim kada je emotivni segment u pitanju.

Zdravlje

Odmarajte se dovoljno.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu