Dnevni horoskop za 29. jun 2017. godine: Ovan stremi ka cilju, Bika očekuje provod sa Škorpijom, Blizancima se smeši romansa s Devicom - iKragujevac


Svaštara

Ovan stremi ka cilju, Bika očekuje provod sa Škorpijom, Blizancima se smeši romansa s Devicom, Rak ima dobru komunikaciju, Lav spreman na izazove, Vaga i Jarac imaju uspešnu saradnju, Strelac uživa u poslu, Vodolija želi samoću, a Riba otvorena za saradnju. Ovo je današnji horoskop za 29.06.2017. godine.

OVAN

Posao

Pokušavate da se domognete bolje startne pozicije, ali u tome trenutno, polovično uspevate. Ne odustajte od zacrtanog cilja bez obzira na sve što vam se desi.

Ljubav

Ukoliko ste u braku ne pokušavajte da se pomirite sa partnerom jer vam se tako nalažete. Zakopavajte ratne sekire na suptilniji i sporiji način. Bićete iznenađeni ovim potezom.

Zdravlje

Ne nervirajte se.

BIK

Posao

Kada su u pitanju poslovna i finansijska strana nije loše da pokušate da se domognete bolje startne pozicije koja vam pruža mnogo bolji ambijent od trenutnog.

Ljubav

Ne očajavajte za nekim ko je vaša prošlost već odavno. Imate priliku da se odlično provedete sa jednom Škorpijom. Aspekti planeta vas podržavaju u tome.

Zdravlje

Pazite na stomak.

BLIZANCI

Posao

Moraćete da se povremeno povinujete datim zadacima koji nisu ni malo laki. Poslušajte savet iskusnijeg kolege od sebe i računajte na odličan poslovni ambijent. Nije sve u novcu, koji često priželjkujete u većoj meri.

Ljubav

Oni koji su sami, ne treba da očajavaju jer imaju šansu da otvore varata svog srca prema jednoj Devici koja ih silno iščekuje. Na vama je da li ćete da prihvatite novi izazov.

Zdravlje

Čuvajte se u saobraćaju.

RAK

Posao

Volite da se samostalno bavite poslom koji trenutno obavljate. Nije loše da razmislite o malo boljem imidzu a i o nekoj vrsti reklame koliko je prijemčivo za vrstu posla kojim se bavite.

Ljubav

Bićete dovoljno komunikativni, tako da od samovanja nema ništa. Neko bi mogao da se pojavi i da se ispostavi da je u suštini ozbiljan kandidat.

Zdravlje

Birajte hranu, koju jedete.

LAV

Posao

Po prirodi ste isuviše samostalni i svoji da niste spremni na veći kompromis ili neku vrstu ortakluka. Bićete dovoljno spremni na nove izazove koji vam se pružaju.

Ljubav

Na emotivnom planu ste dosta ozbiljni nego inače. Volite da ste u pravu i kada niste i u tome uživate. Ne pružajte pogrešnu sliku o sebi.

Zdravlje

Srčani zalisci su vam lošije postavljeni.

DEVICA

Posao

Dosta ste precizni u suštini mada danas imate malo drugačiji stav. Dosta toga prepuštate svojim kolegama i ne marite toliko za analitičnost koju posedujete.

Ljubav

Morate da budete dovoljno otvoreni na polju emocija pa da vam se nešto konkretno i desi. Morate da budete dovoljno u fokusu kada je jedna osoba u pitanju koja vas konstantno prati.

Zdravlje

Problem sa digestivnim traktom.

VAGA

Posao

Nije loša solucija da se bavite svojim finansijama i da se ne dezavuišete činjenicama koje vas ne dotiču u neko dogledno vreme. Bićete dovoljno otvoreni za nešto jaču saradnju sa osobom rođenom u znaku Jarca.

Ljubav

Niste imali dovoljno vremena za osobu koja je već odavno otišla iz vašeg života. Morate da budete dovoljno otvoreni za nešto novo ali u pravom smislu reči.

Zdravlje

Psiha vam je naglašena.

ŠKORPIJA

Posao

Ne dozvoljavate veći rizik ali ste spremni da nešto novo započnete na poslovnom planu u skorije vreme. Ne odustajete od činjenice da imate dovoljno sreće. Imaćete dovoljno saradnika da o vremenu ni ne razmišljate.

Ljubav

Vaša strast je u većoj meri potkrepljena sa partnerom pored vas. Ne želite da se dezavuišete činjenicom da su se neki bitni događaji desili u nekoliko navrata bez većeg razloga. Na život gledate dosta pozitivno.

Zdravlje

Nemate veće tegobe.

STRELAC

Posao

Volite svoj posao i neko od kolega će da vam sugeriše na neke promene na koje ćete morati da se pripremite. Nisu loše ideje koje vam se plasiraju u većoj meri. Budite dovoljno strpljivi na putu na koji ste krenuli.

Ljubav

Ne očajavate u samoći jer imate veći krug prijatelja. Ukoliko se budete nadali jednoj osobi koja bi mogla da bude uz vas možda ostanete tek tako na nivou iluzije.

Zdravlje

Cirkulacija vam je slaba.

JARAC

Posao

Imate izuzetan razgovor sa osobama koje su istomišljenici u poslu kojim se bavite ali isto tako i surovi rivali na koje niste računali u većoj meri. Budite fleksibilniji.

Ljubav

Nameravate da prestanete sa agonijom i krenete u konkretnu akciju kada su emocije u pitanju. Neko bi mogao da vam se zalepi za srce. Potrebna vam je doza opreza za ono što vam se sprema.

Zdravlje

Nesanica.

VODOLIJA

Posao

Ukoliko ste nezaposleni to će kod vas kratko da traje. Nemate nameru da čekate da se neko smiluje i da vas pozove jer uviđate da vreme čini svoje.

Ljubav

Potrebna vam je samoća i opuštanje. Ne želite da se vežete za osobe u svom okruženju i više volite solo nastup.

Zdravlje

Odlično.

RIBE

Posao

Ukoliko vam je otvoreno polje inostranstva nemate nameru da se zaustavite na činjenici koja vam se protežirala već neko vreme kao neizbežna. Morate da budete dovoljno otvoreni za saradnju koja vam se nudi ovaj put.

Ljubav

Ne očajavajte ukoliko nemate pored sebe ozbiljnog partnera jer neko bi već mogao i da se pojavi na vašem polju ljubavi.

Zdravlje

Solidno.

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu