Dnevni horoskop za 21. jun 2017. godine: Jarac obožava Devicu, Vaga ima dan za sebe, Strelac razmišlja o novim projektima - iKragujevac


Svaštara

Ovan pre novim izazovima, Bik “široke ruke”, Blizanci u svom svetu, Rak uživa u društvu Lava i Vodolije, Jarac obožava Devicu, Vaga ima dan za sebe, Strelac razmišlja o novim projektima, a Ribe otvorene za nove stvari. Ovo je današnji horoskop za danas 21.06.2017. godine.

OVAN

Posao

Ukoliko ste mislili da će se desiti nešto posebno kada je u pitanju vaša trenutna poslovna situacija možda ste se malo zavaravali ovom tezom. Morate malo više da se angažujete na trenutnom zadatku, koji vam se daje.

Ljubav

Sam početak dana, može da obeleži vašu svađu sa partnerom, koji je pomalo oštar na jeziku. Budite otvoreni sa dozom.

Zdravlje

Povedite računa o fizičkoj aktivnosti.

BIK

Posao

Ne morate da se suzdržavate od kupovine, sugeriše se da povremeno energiju transformišete u većem iznosu kroz pražnjenje džepova ili kroz redovan novčani odliv. Budite široke ruke kako bi vam se vratio novac u većem iznosu.

Ljubav

Očekujte prijatno iznenađenje od jedne starije osobe koju već poznajete. Na neke događaje ne možete da utičete, koliko vam se oni sami plasiraju.

Zdravlje

Birajte niskokaloričnu hranu.

BLIZANCI

Posao

Kada su u pitanju novi poslovni aranžmani i trenutna pozicija iz koje nešto novo počinjete, nije loše. Imate čime da se pohvalite i pokažete ono čime se otvara nova mogućnost vašeg novog pravca.

Ljubav

Kada je u pitanju ovaj segment ne morate uvek doslovno da shvatite ponašanje svog partnera koji vas podržava jednim delom u vašim namerama. Imate svoj film ovaj put.

Zdravlje

Posetite stomatologa.

RAK

Posao

Vašu požrtvovanost mogu da iskoriste drugi saradnici pa se dajte sa određenom dozom zadrške na vama ličnim stvarima. Pokušajte da se dovoljno zaštitite od nebitnih komentara.

Ljubav

Volite da se dobro osećate u prisustvu osobe na koju često mislite. To može biti jedan Lav ili jedna Vodolija.

Zdravlje

Pazite se infekcija.

LAV

Posao

Opustite se u trenutnoj radnoj atmosferi, koja vam daje za pravo da imate veću moć nego obično. Morate da se suzdržavate od nebitnih komentara na vaš račun, koje nisu ni malo prijatne.

Ljubav

Ne morate da se povlačite još iz veze u kojoj ste trenutno. Imate još nešto da dodate i da kažete kada je u pitanju jedna Devica.

Zdravlje

Nemate veći zdravstveni problem.

DEVICA

Posao

Ukoliko smatrate da vredite mnogo više bilo bi dobro da radite vizualizaciju neko vreme da vidite koliko je to moćno u vašem slučaju. Pokušaj da doprete do višeg nivoa je u suštini izvesno kod vas.

Ljubav

Jarac vas obožava. Pružite jedan osmeh i dovoljno entuzijazma ovoj osobi koja može mnogo više da vas podrži nego što možete da naslutite.

Zdravlje

Problem sa grlom može biti naglašen.

VAGA

Posao

Pored stalnog posla kod vas se aktivira polje hobija, koji vam se pruža mogućnost da proširite svoj privatni biznis ukoliko ga imate. Pokušajte da razmislite o ovoj soluciji.

Ljubav

Kada je u pitanju vaš trnutni status na ljubavnom planu on može da bude dovoljno promenljiv. Pazite se reči koje ste spremni da iskažete ovaj put.

Zdravlje

Opuštajte se danas.

ŠKORPIJA

Posao

Neko vam uporno podmeće nogu i ne želi vaš lični uspeh. To može biti neko ko želi vašu trenutnu poziciju. Pokušajte da budete dovoljno otvoreni jer na krajućete uvideti gde vredi da ulažete svoje napore.

Ljubav

Ovo bi mogao da bude jedan uzbudljiv dan koji pruža mnogo bolju sliku nego prethodni kada su emotivni odnosi u pitanju. Jedan Bik vam je dosta privržen.

Zdravlje

Posetite fitnes centar.

STRELAC

Posao

Oni koji su trenutno zaposleni imaju šansu da se prebace na novi projekat koji bi im doneo satisfakciju na ličnom nivou. Jedan od roditelja je spreman da vam uzme deo novca, u svakom slučaju.

Ljubav

Ne udaljavajte se previše emotivno od svog partnera jer vam samoća nije najbolji drug. Imate dovoljno razloga da se zamislite, kada su emocije u pitanju.

Zdravlje

Ne očajavajte ukoliko ste hronični bolesnik, sve je prolaznog karaktera.

JARAC

Posao

Možete biti cenjeni od strane mase ljudi, koji pokušavaju da vas prate u trenutnom radu koji imate. Ne propuštajte šansu da se dovoljno edukujete u onome što isuviše očekujete.

Ljubav

Polovično ste u priči koja vam se protežir od strane partnera koji vam ne dopušta veću slobodu ovaj put. Budite strpljiviji.

Zdravlje

Povremene glavobolje.

VODOLIJA

Posao

Novac koji ste zaradili najviše trošite na sebe. Ne propustite priliku da se dovoljno otvorite i prema ostalim ljudima koji očekuju vašu pomoć koja ne mora da bude dosta skupa.

Ljubav

Ne popuštate kada je vaš lični stav u pitanju jer imate pravo da mnogo toga sprovedete u delo bez nečije pomoći ovaj put. Morate da se držite starog dobrog pravila.

Zdravlje

Nervozni ste.

RIBE

Posao

Budite otvoreni za nešto novo i u svakom slučaju pokušajte da se date malo više u poslovnom segmentu. Ne odustajte od ideje koja vam se pružila kao izazov dana. Pokušajte da uzmete ono najbolje što vam se pruža.

Ljubav

Ukoliko ste u vezi, možete imati povremene trzavice zbog reči izgovorenih u pogrešnom trenutku. Pazite se sopstvene netaktičnosti.

Zdravlje

Možete imati pojačano lupanje srca.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu