Dnevni horoskop za 15. jun 2017. godine: Ovan fokusiran na posao, Bik zategnut, Blizanci zaljubljivi - iKragujevac


Svaštara

Ovan fokusiran na psoao, Bik zategnut, Blizanci zaljubljivi, Raku nedovoljno strpljiv, Lav druželjubiv, Devica neusklađena, Vaga u lošem raspoloženju, Škorpija ima povišenu temperaturu, Strelac besan, Jarac temeljan, Vodolija ne trpi autoritet, a Ribe sklone povredama. Ovo je današnji horoskop za danas 15.06.2017. godine.

OVAN

Posao: Volite da radite jer smatarate da je u tome srž vašeg trenutnog fokusa, kroz koji dobijate mnogo više nego obično. Imate saradnike na koje se možete osloniti i koji će vam mnogo više pomoći nego da sami završavate započeti posao.

Ljubav: Još uvek samo razmišljate o eventualnoj promeni emotivnog statusa. Možete da osetite da još nije vreme za nešto konkretno, koliko vam se više smeši pasivniji stav.

Zdravlje: Čuvajte se oštrih predmeta.

BIK

Posao: Ukoliko se bavite izdavaštvom u toj meri očekujte veći finansijski priliv, koji ne možete da dobijete još za koji dan. Sve u svoje veme je nešto što ste do sada dovoljno dobro ukapirali. Ne morate da ulazite u raspravu oko sitnica, koje vam prave samo jednu blokadu.

Ljubav: Ukoliko je u fokusu jedna Škorpija na potezu ćete biti za par dana. Trenutno pravite dobru strategiju zavođenja. Budite opušteniji.

Zdravlje: Mogući bolovi u predelu vrata.

BLIZANCI

Posao: Bavite se svojim temama. Imate odličnu energiju planeta, koje vam daju dodatnu energiju za ono što ste započeli kroz priču od ranije. Ne morate da se dezavuišete nepotrebnim činjenicama jednog Lava, koji može da vam pokvari dan.

Ljubav: Oni koji su rođeni u trećoj dekadi mogu biti u odličnom emotivnom ambijentu. Možete da se zaljubite kao nikada. Rasterećenje se uviđa za neko vreme.

Zdravlje: Problemi sa disajnim organima.

RAK

Posao: Možete da imate još uvek neki problem koji će da ispliva iza vaših leđa ali oni već prolaze za neko vreme. Sugeriše se da se strpite još malo, kako bi se bavili isključivo sobom i primarno onim idejama, koje ste pomalo zapostavili.

Ljubav: Nemate danas posebno dešavanja na ovom segmentu koliko se od vas traže dodatne aktivnosti, koje bi vas više ispunile nego partner od koga ste već odustali.

Zdravlje: Psiha vam je još uvek naglašena.

LAV

Posao: Volite da se družite i ne želite da propustite ni jednu moguću priliku da ne izađete u veće društvo gde ćete moći da se opustite i smejete. Ne želite da se žalite na trenutne probleme, jer ste isuviše pozitivnmi za tako nešto.

Ljubav: Ukoliko i imate partnera pored sebe to je izlazna situacija koju trenutno možete da ostvarite. Bićete dovoljno u svom fokusu trenutno.

Zdravlje: Pazite se iznenađenja.

DEVICA

Posao: Još uvek niste u skladu sa sobom. To važi najviše za one koji su rođeni u prvoj dekadi. Ostali će imati ovaj problem tokom narednog perioda. Morate da naučite lekciju koja vas opominje da su na red došle nove lekcije koje morate da položite.

Ljubav: Niste sami i to je vaša najbolja strana. Imate dovoljno toga što vam se pruža trenutno na polju emocija jer ovakve prilike se retko ponavljaju.

Zdravlje: Nemate velike probleme na polju zdravlja.

VAGA

Posao: Ukoliko ste student, koji ima u planu da polaže ispit možete biti srećne ruke ovaj put. Imate odlične aspekte koji vas podržavaju u nameri i iskoristite ovaj odličan aspekat, koji vam se nude kroz pokretačku energiju.

Ljubav: Ne bavite se toliko emotivnim životom koliko sa sobom. Ponekad ste u lošem raspoloženju koje vam se čini neprolaznim.

Zdravlje: Pazite se u saobraćaju.

ŠKORPIJA

Posao: Podrška od majke ili prijatelja će vam se danas pričiniti dosta suvišnim ovaj put. Volite da budete u svom ambijentu i sami sa sobom. Motrate da pazite na trenutne aspekte koji vam prave malo lošiji ambijent.

Ljubav: Ukoliko ste duže u braku ne upuštajte se u veće svađe. Ukoliko je pored vas jedna Devica ne morate da se dezavuišete nepotrebnim stvarima koje čujete od te osobe.

Zdravlje: Povišena temperatura.

STRELAC

Posao: Kanal koji vam se protežira na polju posla je pomalo loše postavljen jer vi uviđate dovoljno problema na finansijskoj strani i ne želite da se bavite tom stranom ovaj put. Volite da se opuštate i da se ne dezavuišete nepotrebnim činjenicama.

Ljubav: Više se bavite sobom nego sa partnerom koji vam ovaj put predstavlja kočnicu u trenutnom ambijentu koji vam se pruža.

Zdravlje: Imate povremeno mnogo besa u sebi.

JARAC

Posao: Vaše polje karijere je trenutno malo u otežanjima. Uviđate da mnogo više radite a dobijate u suštini samo mrvice. Drugi su sa mnogo manje napora dobili ono što ste vi u suštini trebali davno da imate. Vaš put je bar dosta temeljan.

Ljubav: Ukoliko ste se zaljubili u jednog Raka ne očajavajte ukoliko ova osoba trenutno ne obraća pažnju na vas. Morate da budete dovoljno hrabri da izdržite mnogo toga u svom emotivnom životu.

Zdravlje: Pazite na imunitet.

VODOLIJA

Posao: Ukoliko ste osoba koja ne trpi autoritet ne morate da se dezavuišete činjenicom da su stvari dovoljno dugo krčkale i da je vreme da tu čorbu probate. Neke činjenice su na mestu i ne morate da ih iziskujete na silu, same će da dođu.

Ljubav: Ukoliko ste sami ne morate da se upuštate u nešto više ovaj put. Pravite sitne korake koje vam poručuje planeta Merkur.

Zdravlje: Smanjite unos slatkiša.

RIBE

Posao: Ukoliko je polje inostranstva nešto što vam pravi trenutno problem, ne očajavajte jer su to stvari prolaznog karaktera. Vaš stil mnogi kopiraju alio ne uspevaju u tome bez veće muke. Vi u tome dobro plivate ovaj put.

Ljubav: Ne želite da brzo menjate stvari na ovom polju koliko se od vas očekuje opuštenija komunikacija. Budite obazrvi sa jednom Vodolijom.

Zdravlje: Čuvajte se povreda.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu