Dnevni horoskop za 31. maj 2017. godine: Lav posvećen obavezama, Devica tužna, Vaga u gužvi - iKragujevac


Svaštara

Ovan u obavezama, Bik zadovoljan, Blizanci pod pritiskom, Rak oran za nove pobede, Lav posvećen obavezama, Devica tužna, Vaga u gužvi, Škorpija željna pažnje, Strelac nervozan, Jarac sreće nova poznanstva, Vodolija ponosna na sebe, a Ribe pomirljive. Ovo je današnji horoskop za danas 31.05.2017. godine.

OVAN

Posao

Imate mnogo obaveza, a malo energije što i nije tako tipično za Vas. Pokrenite se!

Ljubav

Prija Vam prisustvo jedne Vage. Opustićete se u neobaveznim razgovorima a možda se desi i nešto više. Ako imate partnera, ljubav cveta.

Zdravlje

Ne zamarajte se previše.

BIK

Posao

Zadovoljni ste događajima iz protekle sedmice, pa ćete to želeti i da proslavite moguće u kafani ili restoranu.

Ljubav

Bez većih promena danas. Oni koji imaju partnera možda će dan provesti odvojeno od njega. Slobodni će imati razne prilike za flert na javnim mestima.

Zdravlje

Generalno bez većih problema, čuvajte se prehlada.

BLIZANCI

Posao

Još uvek ste pod pritiskom jer mnoge stvari obavljate u zadnji čas. Potrudite se danas da ispravite neke greške i nemojte da ulazite u konflikte na poslu.

Ljubav

Želite mnogo toga, ali druga strana može da se nećka. Preuzmite inicijativu i konkretno recite ono što mislite. Bar ćete imati jasnu situaciju.

Zdravlje

Pad imuniteta.

RAK

Posao

Orni ste za nove pobede! Imate dovoljno energije, kao i povoljne okolnosti samo treba da uradite Vaš deo posla i bićete zadovoljni.

Ljubav

Čeznete za lepim trenucima sa partnerom. Moguće je da će Vam neke svakodnevne obavezne stati na put ili ćete odložiti viđanje za kasne večernje sate.

Zdravlje

Pijte dovoljno tečnosti.

LAV

Posao

Moguć je neki manji priliv novca u zadnji čas ili ćete konačno uspeti da naplatite neki dug. Budite uporni.

Ljubav

Bićete posvećeni obavezama, ali ćete svejedno ukrasti par trenutaka da makar sa voljenom osobom razmenite par poruka.

Zdravlje

Bez većih problema.

DEVICA

Posao

Iako ste uradili sve što ste mogli neke stvari jednostavno nećete uspeti da rešite tokom današnjeg dana. Promena planova.

Ljubav

Tužni ste iako možda nemate neki realan razlog za to. Osećaj usamljenosti možete da nadomestite tako što ćete provesti neko vreme sa prijateljima.

Zdravlje

Mogući problemi sa nesanicom.

VAGA

Posao

Mnogo obaveza i gužva u poslovnom okruženju. Moguće je da ćete ostati prekovremeno da biste sve doveli u red.

Ljubav

Iznenadni susret sa Ovnom može da zagolica Vašu maštu. Ako imate partnera danas ćete želeti da se iskupite za probleme koje ste imali ranije.

Zdravlje

Generalno dobro.

ŠKORPIJA

Posao

Poželećete da promenite posao ili okruženje u kom radite. Moguće je da će da Vas iznervira neki kolega ili će Vam sujeta biti malo povređena.

Ljubav

Želite svoju pažnju i ljubav da posvetite partneru. Ako ste slobodni, izađite negde večeras dobar provod je zagarantovan!

Zdravlje

Bolje nego prethodnih dana.

STRELAC

Posao

Postajete nervozni jer nisu ispoštovani svi principi za koje ste se zalagali. Možda ćete izgubiti neki važan dokument ili će doći do neke manje štete.

Ljubav

Trenutno Vam smeta preterana emotivnost. Imate potrebu za slobodom pa ćete možda suptilno izbegavati voljenu osobu.

Zdravlje

Bez većih problema, ali unosite dovoljno vitamina.

JARAC

Posao

Uspeli ste nekako da izađete na kraj sa svim obavezama. Tokom današnjeg dana ne bi trebalo da bude novih problema, možete se malo opustiti.

Ljubav

Želećete da svoju vezu prenesete na viši nivo i da Vam partner obeća svoju vernost. Ako ste slobodni imaćete priliku za novo poznastvo tokom večeri.

Zdravlje

Mogući problemi sa kožom glave.

VODOLIJA

Posao

U poslednji čas sve završavate i ponosni ste na sebe. Došlo je Vaših pet minuta. Dan je povoljan i za nova poslovna partnerstva i dogovore.

Ljubav

Sigurni ste u sebe i želite da svi to vide. Tražićete punu pažnju od svih ljudi u Vašem okruženju. Malim poklonom ili znakom pažnje iznenadite voljenu osobu.

Zdravlje

Manji problemi sa cirkulacijom.

RIBE

Posao

Pomirili ste se sa porazima, ali kujete nove planove. Današnji dan je dobar za sve koji se bave intelektualnim poslovima ili rade sa ljudima.

Ljubav

Moguća su sasvim nova i neočekivana dešavanja. Voljena osoba će Vam ulepšati dan!

Zdravlje

Problemi sa krvnom slikom.

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu