Dnevni horoskop za 8. maj 2017. godine: Ovan bez brige, Bik tone, Blizanci uzbudljivo, stresno za Raka, Lav u problemima - iKragujevac


Svaštara

Ovan bez brige, Bik tone, Blizanci uzbudljivo, stresno za Raka, Lav u problemima, Devica gubi kontrolu, Vaga neozbiljna, Škorpija privlači, Strelac greši, Jarac nezadovoljan, Vodolija nestrpljiva, Ribe spokojne. Ovo je današnji horoskop za 08.05.2017. godine.

OVAN

Posao

Ukoliko se bavite privatnim poslom možda vam pomogne osoba, koje je isuviše dobra u toj oblasti, pa se neće puno zadržavati na problemima, koje imate.

Ljubav

Dovoljno se skoncentrisani na polju ljubavi da nemate prostora za brigu da se nešto neće dogoditi pozitivno na ovom polju.

Zdravlje

Meditirajte povremeno.

BIK

Posao

Pazite na svoj džep danas jer možete da budete pokradeni. Loši aspekti vas upozoravaju na nešto negativno i neočekivano

Ljubav

Prolazite jako loše kroz jednu ljubavnu dilemu. Nije sve tako crno ali ni prijatno kada su u pitanju emocije osobe koja vas pomalo drži na distanci.

Zdravlje

Grlena čakra vam je malo lošije postavljena.

BLIZANCI

Posao

Privatni posao vam je danas na udaru. Morate da ostanete pribrani i ne dozvolite sebi da padate u očaj.

Ljubav

Oni koji su rođeni u prvoj dekadi, mogu da očekuju prijatno ljubavno iskustvo u svakom slučaju. Imaćete dovoljno dešavanja na ovom segmentu, a to zaista već neko vreme traje.

Zdravlje

Solidno.

RAK

Posao

Stres od strane šefa neće moći da vas zaobiđe ovaj put. Morate da ostanete pribrani i u odličnom raspoloženju jer ovo što može da vam se desi je prolaznog karaktera.

Ljubav

Možete upoznati zanimljivu osobu na putovanju, pa ne propuštajte priliku da tako nešto sebi ne priuštite.

Zdravlje

Pojčajte svoj imunitet.

LAV

Posao

Posebnu pažnju obartite na polje novca koje vam sugeriše da može biti dodatnih problema i da pokušate da se strpite, kada je naplata u pitanju.

Ljubav

Ukoliko budete hteli tajnu ljubavnu vezu da protežirate, pazite da vas partner ne ulovi u preljubi, jer aspekti vas ne podržavaju trenutno u nameri koju imate.

Zdravlje

Opasnost po srčane zaliske je velika.

DEVICA

Posao

Pazite se da danas ne izgubite poziciju na poslu samo zbog sitnica na koje niste obratili pažnju u pravom trenutku.

Ljubav

Ništa posebno se neće desiti u odnosu na ono što ste već odavno imali. Provodite jedan sličan emotivni dan.

Zdravlje

Trošite energiju u radu.

VAGA

Posao

Imaćete novca, ali isto tako i zaostale dugove kojih ćete morati da se rešite. Pazite se kamata i penala koji mogu da vam se nameste.

Ljubav

Oni koji vas vole mogu povremeno da vam okrenu leđa. Ne činite ništa loše već se uozbiljite i budite otvoreni sa ljudima u svom okruženju.

Zdravlje

Više se bavite sportom.

ŠKORPIJA

Posao

Imaćete moment kada ćete mnogo više želeti da se bavite sobom i svojim ličnim izgledom. Nešto vam ne dopušta još uvek da se pristojno finansijski obezbedite mada bi to rado želeli.

Ljubav

Iako ne budete hteli da vam se na ovom polju nešto posebno dešava ne zaboravite da ste neko ko je magnetski privlačan za osobe suprotnog pola.

Zdravlje

Dobro se osećate.

STRELAC

Posao

Ukoliko vas novčane brige more ne budite na kraj srca. Sve će to proći i nadajte se mnogo boljem u narednom periodu.

Ljubav

Imate možda malo neprijatno iznenađenje, ali je to prolaznog karaktera, pa nemate nameru da se povučete i priznate određene greške, koje ste napravili.

Zdravlje

Bićete prijatno opušteni.

JARAC

Posao

Ukoliko imate malo lošije aspekte trenutno, to nije razlog da budete sami u svom svetu. Budite prijatnije raspoloženi i povucite ručnu, kada vidite da štrčite u društvu.

Ljubav

Imali ste dobre namere, ali za sada je to malo preterivanje od strane vašeg partnera. Niste zadovoljni svojim emotivnim životom vec odavno.

Zdravlje

Opuštajte se.

VODOLIJA

Posao

Niste u lošoj poziciji sve dok ne počnete da tražite nešto više preko svojih mogućnosti. Budite strpljivi i prisutniji u narednom periodu kada se budu donosile bitne odluke oko vaših finansija.

Ljubav

Pokažite osobi pored sebe da vam se beskonačno dopada, jer ste se malo udaljili i pokušavate da se okrenete na drugu stranu. Ne radite to sebi ni osobi pored.

Zdravlje

Povedite računa o sitnicama.

RIBE

Posao

Poštujete pravila rada i nemate problem sa saradnicima. Ovo će biti jedan spokojan dan za vas u svakom slučaju.

Ljubav

Pokazujete veće interesovanje za osobe koje su rođene u vodenom znaku. Morate da budete otvoreni prema osobi koju volite.

Zdravlje

Solidno danas.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu