NEDELJNI HOROSKOP: Rakovi, bacite se na vežbanje! Jarčevi, smeška vam se neki Bik, a vi, Ribe, pašćete na šarm jednog kolege! - iKragujevac


Svaštara

Nova nedelja donosi nov raspored zvezda i planeta. Saznajte šta vas čeka u nedelji od 6. do 12. marta - da li je na pomolu neka nova ljubav, uspeh u karijeri, zdravstveni problem i nešto drugo.

OVAN

Posao: Ukoliko trgujete na polju inostranstva imate solidnu situaciju, jer možete da očekujete uspeh kada su u pitanju kontakti sa stranim državljanima. Podstičete sebe da budete što bolji i tu je vaš najveći dar, barem kada je novac u pitanju. Budite spremni da do kraja sedmice pokrenete mnogo toga. Čeka vas solidna naplata. Ne očajavajte u trenutnoj besparici, jer je ona kratkog daha.

Ljubav: Ljubav sa osobom od ranije nije nemoguća. Imate dovoljno mašte kada je ta osoba u pitanju. Neko vam iz glave ne izlazi. Budite oprezni kada je izbor partnera u pitanju, jer I dalje privlačite karmičku priču. Dug iz prethodne inkarnacije mora da se vrati.

Zdravlje: Možete biti skloni besu, pa se savetuje da ne ulazite preterano u rasprave.

BIK

Posao: Kada je privatni posao u pitanju, vaš preduzetnički duh vam ne pruža veliku podršku. Ne budite skloni riziku ni na koji način, jer se neće isplatiti. Novac od ove vrste delatnosti vam ne ide na ruku, jer imate osećaj da više gubite nego što dobijate. Ukoliko radite sa klijentima za nekoga, situacija je mnogo povoljnija. Niko vam neće tražiti više angažovanja i učenja, jer vam tako nešto u suštini neće trebati. Novac vam sam dolazi.

Ljubav: Osoba koja vam dolazi u susret ovih dana je neko ko na vas intenzivno misli. Možda naslućujete energiju ove osobe, ali svakako je sve još uvek pod velom tajne sve do vikenda. Očekujete solidan provod na koji će vas pozvati neko od vaših prijatelja. Oni koji su u braku imaju dosta materijalno nastrojenog partnera koji misli samo o finansijama.

Zdravlje: Ukoliko imate dijabetes tipa dva, savetuje se poseban oprez.

BLIZANCI

Posao: Još uvek vam timski rad zadaje muke i stres na polju posla. Budite dodatno koncentrisani i ne dozvolite sebi da gubite vreme na aktivnosti koje vam ne donose nikakav profit. Smanjenje poslova je mnogo poželjnija nego vaša dodatno angažovanje. Pomoć šefova vam je dovoljna, kada su u pitanju saveti u vezi s finansijama, posebno u situacijama kad vam ne ide najbolje.

Ljubav: Oni koji su sami mogu da upoznaju mističnu Ribu i da započnu solidnu romansu. Ne otežavajte sebi put ukoliko se budete u prvi mah postideli svojih osećanja. To je u suštini znak da ste se zaljubili u pravu osobu. Ukoliko ste u vezi imaćete dovoljno iskušenja. Budite mudri i ne dopuštajte sebi previše.

Zdravlje: Grlo vam je slaba tačka pa se savetuje dodatni oprez.

RAK

Posao: Možete započeti poslovnu priču tamo gde se traži poveće angažovanje na radnom mestu. Niste sami i imate dovoljno saradnika, koji idu u paketu samog programa u kome ste trenutno. Neće biti problema da se zaposlite, koliko je otežanje, upravo tamo gde ste više fokusirani tj. kroz težak manuelni rad, koji vam ne prija. Vremenom ćete steći kondiciju, koju trenutno nemate.

Ljubav: Često ćete ići u susret partneru zbog ličnih interesa. Partner ne može da vas izbaci iz glave. Neko je ovde pod većim pritiskom. Nemate nameru da menjate svoje navike, kada su u pitanju rutinske stvari na koje ste pomalo alergični. Po prirodi ste isuviše suptilni da bi sve podvukli pod jedan kliše, kojim se vaša veza kreće. Učinićete sve da promenite nešto u vezi koju imate.

Zdravlje: Treba vam više rada na sebi, kao i fizičke aktivnosti.

LAV

Posao: Ukoliko ste student, koji polaže ispit tokom ovog perioda, možete da očekuje solidne rezultate. Dovoljno ste učili pa bi bio red da privedete kraju svoje obaveze bar na nekom delu priče. Možete se osloniti na klijente ukoliko ste koncentrisani na inostranu trgovinu. Iznenađenja su prisutna u većem nivou pa se dobro spremmite za novi početak koji će vas voditi u novom pravcu.

Ljubav: Partner vas pomalo iznenađuje svojim izjavama. Ne želite ponekad da slušate ono što vam priča, jer smatrate da vredite mnogo više od opaski i kritika, koje vam se upućuju. Nećete biti imuni na nečije laskanje sa strane. Imaćete udvarače ali, isto tako i dosta ljubomornih scena od strane trenutnog partnera. Ukoliko ste sami imate odlične šanse da se emotivno ispunite kada je u pitanju partner rođen u znaku Jarca ili Škorpije, koji bi vam imponovali.

Zdravlje: Psiha vam je naglašena, naročito sa početka sedmice, kada se traži da se opuštate i meditirate.

DEVICA

Posao: Još uvek vas štiti Jupiter, ali ovoga puta može da širi postojeći problem kako aspekti govore u prilog malo lošije savladanih lekcija. Nešto ste propustili, pa ste trenutno u konfuziji, koja traži da se u ovoj retrogradnosti spremite na dodatno rešavanje zadataka. Biće po malo tapkanja u mestu, ali rezultat neće izostati. Pokušaćete da se popravite, ali sitnijim koracima. Vi ste jednostavno skloni preteranom detaljisanju na poslu, pa zato i ne možete brže.

Ljubav: Partnere koje birate mogu biti izuzetno obrazovani. Nećete ostati sami ukoliko se odlučite na kraći put, koji ne zahteva mnogo vremena. Izuzetno se slažete sa Ovnom, jer vas privlače osobe koje imaju dovoljno vatrenog elementa u sebi. Međutim, kad su Vodolije u pitanju, nećete biti raspoloženi za saradnju s njima, niti izlaske, koliko za svađu u kojoj možete čak i da ih povredite.

Zdravlje: Možete biti podložni stresu na koji niste računali. Budite prilagodljivi situaciji.

VAGA

Posao: Još neko vreme ste pod nekom vrstom poslovnog stresa, koji će vam se tek pri kraju ove sedmice isplatiti. Period koji je pred vama iskoristite da završite ono što ste započeli odavno. Uspeh je garantovan kada su u pitanju poslovi vezani za trgovinu parfemima, tečnostima uglavnom ili iz saradnje sa nekim ko je povezan sa inostranstvom na neki način. Bićete u prilici da krunišete svoj rad, kada su u pitanju isplate koje očekujete.

Ljubav: Ukoliko još niste odlučili kada bi mogli da uđete u brak to možete da učinite tokom naredne sedmice bez većeg izgovora. Poslušajte savet starijih osoba koje su prošle kroz sličnu situaciju, jer svako čekanje ima svoju veliku manu. Pokušajte da se povremeno povučete od rasprave sa partnerom ukoliko ste duže u braku, jer može da se desi jako loša energija koja ne vodi konstruktivnom cilju.

Zdravlje: Imali ste dovoljno razloga da se do sada javite lekaru. Ukoliko to niste uradili bilo bi eme da učinite nešto preventivno za sebe.

ŠKORPIJA

Posao: Vaša finansijska situacija se popravlja sa više strana i nemate mnogo gubitaka. Budite srećni, jer ste na većem dobitku nego ostatak Zodijaka. Ne morate da se pecate na sitne prozivke koje su ovaj put bespotrebne. Jednostavno ste dobili ono što ste zaslužili. Iskoristite povoljne aspekte, jer oni su retki. Možda ćete morati jedan deo novca nekome da poklonite pa računajte na tu vrstu izdatka.

Ljubav: Imali ste solidnu priliku kada su emocije u pitanju. Ne otežavajte partneru konkretno sa stavom da želite da sve bude javno, jer sam Neptun ne želi takav tretman. Budite otvoreni samo prema voljenoj osobi, a ostali svet ne mora da vas vidi zajedno. Jedino tako ćete sačuvati ovu vezu koju trenutno imate.

Zdravlje: Svesni ste ponekog zdravstvenog problema, pa se savetuje detaljniji sistematski pregled..

STRELAC

Posao: Energija koju posedujete zahteva da se povremeno trošite više nego obično. Iskoristite to ove sedmice, jer možete da poboljšate svoju finansijsku situaciju koja i nije baš na zavidnom nivou, naročito ukoliko radite za nekoga. Ukoliko ste u sferi privatnog biznisa ne morate da se sekirate. Očekujte solidne novčane transakcije.

Ljubav: Volite ostvarene partnere, koji vas neće zaobići ukoliko se budete dovoljno otvorili na polju ljubavi. Ovan ili Lav su odlična kombinacija, kada je vaš izbor u pitanju. Ne morate da se sekirate ukoliko nemate nikoga pored sebe, nebo će vam već nekoga poslati. Nadajte se odličnim vibracijama.

Zdravlje: Višak tečnosti u organizmu može da vam stvori dodatni problem, budite dovoljno otvoreni prema svom lekaru, kada je u pitanju prevencija.

JARAC

Posao: Novčani pritisak koji imate je konstruktivne prirode i tera vas da donosite odlične strateške odluke kad je u pitanju dodatna zarada na koju ste povremeno računali, ali se nije otvoreno prikazala u solidnom iznosu. Ne očajavajte jer u suštini imate odličnu saradnju sa klijentima od ranije. Ovde se potencira na proverenim poslovnim akcijama koje treba samo osvežiti novinama.

Ljubav: Isuviše ste okupirani osobom rođenoj u znaku Bika. Nemate nameru da učinite prvi korak, jer smatrate da će sve da vas prođe. Ukoliko budete osećali pritisak u glavi, budite u skladu sa sobom i svojim potrebama. Odlučite se konkretno na prvi korak bez većeg razmišljanja.

Zdravlje: Možete imati povremeno povišen krvni pritisak.

VODOLIJA

Posao: Od polovine ove sedmice bićete okupirani sopstvenim idejama i nećete menjati fokus. Bićete čak podstaknuti nečijim idejama, kad su u pitanju konkretne stvari, koje bi vam donosile mnogo više novca. Vaš privatni biznis vam još donosi plodove rada u većoj meri, pa pokušajte da se još malo strpite kada su nove ideje u pitanju. Neko vas posmatra, jer želi saradnju sa vama. Ovo može biti odlična poslovna priča koju ste dugo čekali.

Ljubav: Karmička ljubavna drama, koja traje već neko vreme vas ne ostavlja vas na miru ni ovaj put. Ukoliko ste mislili da će ovome doći, kraj malo ste se prešli. Ne možete nekoga da izbacite iz glave i to vam na neki način prija. Bićete pomalo u senci kada je emotivni život u pitanju, jer ste skloni tajnim ljubavnim vezama.

Zdravlje: Stres vam pravi veću emotivnu blokadu.

RIBE

Posao: Ne morate da se odričete jednog dela svojih finansijskih prihoda, jer ste neko ko je u suštini napravio solidnu bazu, kada je u pitanju privatni posao. Ne očajavate, jer nemate previše loš stav kada su iznenađenja u pitanju. Ne morate da se plašite povremenog izdatka, jer ko ne rizikuje ne može da dođe do solidnog profita. Poželite sebi ono najlepše, jer planete vam mogu ispuniti želju koju imate.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni, partnera možete da upoznate preko posla. Ovan, Lav ili Bik su odlična kombinacija kada ste vi u pitanju. Već neko vreme vas privlači osoba iz prošlosti koja vam ne izlazi iz misli. Našli ste se sasvim slučajno i ne možete da realizujete svoj odnos još uvek. Ne opterećujte se osobom koja vam je samo karmički prijatelj.

Zdravlje: Pokazujete simptome gripa, uzmite dovoljno vitamina.

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu