DNEVNI HOROSKOP ZA 28. DECEMBAR 2016. GODINE: Ovan u problemu sa imunitetom, Bik pravi propuste u ljubavi, Blizancima velik dan, Rak puca od zdravlja - iKragujevac


Svaštara

Dnevni horoskop za 28. decembar 2016.: Lav krivi ljude oko sebe, Devica prehlada, Vaga fantazira o ljubavi, Škorpija da povede računa o ishrani, Strelac pravi gfreške na poslu, Jarac da se čuva iznedađenja, Vodolije muči migrena, Ribe totalno rasejane…

Ovan

Nekoliko puta ste se opekli zbog vaše zelje za hvalisanjem. Oslobodite se te ružne navike. Jedva čekate malu pauzu na poslu. Imunitet se popravlja što je jako bitno.

Bik

Zaboravili ste da podsetite partrnera na obećanje koje vam je svojevremeno dao. Uradite to danas. Pristupite poslu malo energičnije. Bolovi u zglobovima.

Blizanci

Danas je vrlo bitan dan u vašoj ljubavnoj vezi. Zato pamet u glavu, a srce na dlan. Pružiće vam se šansa za dodatnom zaradom. Sa sluhom nešto nije u redu.

Rak

Previše ste osetljivi na neodmerene reči komšiluka. Možda bi bilo bolje da slušate svoje srce. Biće vam potrebna velika energija za odaveze koje slede. Zdravlje je dobro…

Lav

Vi ste osoba koja u nekim situacijama ne zna šta želi u ljubavi. Onda su vam drugi krivi. Naseli ste na provokaciju i sad se čupate. Sinusi su vam jako zapušeni.

Devica

Za vas je ljubav poezija ali nazalost ljubav je ponekad i bespotrebna drama za koji ste vi odgovorni. Staloženo obavljate posao. Mala prehlada će brzo proći.

Vaga

Poljubac jedne osobe koju ste nedavno sreli vas je izbacio iz ravnoteže. Uživajte u slatkim snovima. Previše analizirate, a malo radite. Smanjite konzumiranje alkohola.

Škorpija

Teško je sa nekim ostati prijatelj posle ljubavne veze. Obično se završi razočarenjem. Posao vam se smučio i tražite novi. Neredovno se hranite.

Strelac

Bolje bi vam bilo da sa partnerom podelite sve slobodne trenutke nego što trošite energiju na gluposti. Šef nije baš oduševljen vašim rečnikom. Probavne smetnje.

Jarac

Osoba iz komšiluka vam je spremila jedno prijatno iznenadjenje. Pričuvajte se takvih situacija. Razmislite o privatnom poslu na vrema. Dobro vam je zdravlje.

Vodolija

Koliko vremena ste utrošili na sumnjive razgovore vaše voljene osobe. Danas ćete shvatiti o čemu se radi. Bolje se organizujte za posao. Migrena je jako dosadna.

Ribe

Danas vam nedostaje pozitivne energije što nije svojstveno za vas. Partner će to promeniti. Čuvajte se saobraćaja. Totalno ste danas rasejani. Oprez.

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu