Dnevni horoskop za 6. decembar 2016: Manji dobitak za Bika, Riba uživa u ljubavi, Rak u finansijskoj krizi - iKragujevac


Svaštara

Dnevni horoskop za 6. decembar 2016: Saznajte u kojoj meri će vam zvezde biti naklonjene u utorak, 6. decembra 2016. godine.

OVAN

Problemi u vašoj vezi su prolazni. Dosta toga zavisi od vašeg raspoloženja. Ne nervirajte se na poslu zbog sitnica već završavajte ono što možete. Prolazna glavobolja.

BIK

Posvetite više vremena partneru i uživajte u zajedničkim trenucima. Imate dobru komunikaciju na poslu pa vas kolege cene. Moguć manji dobitak. Zdravlje dobro.

BLIZANCI

U ljubavi ste iskreni, vaša su osećanja duboka i topla i partner to vidi i ceni. Probajte da sa kolegama izgradite malo bliskiji odnos jer će vam to značiti. Zdravlje stabilno.

RAK

Ljubavni život vam je nesređen i ali vas to ne pogađa. Dobro krijete emocije. Nije povoljan dan za potpisivanje važnih papira. Finansijska kriza. Čuvajte se od povreda.

LAV

Spremite se za zabavu u većem društvu. Ne treba da padate na nečiju slatkorečivost. Prilično ste se olenjili i usporili tempo rada. Plaćajte račune na vreme. Zdravlje dobro.

DEVICA

Postoji mogućnost da vas partner obraduje malim poklonom. Ne preterujte sa očekivanjima u vezi posla i ne tražite stalno usluge od drugih. Ne preterujte sa hranom.

VAGA

Kad se najmanje budete nadali pojaviće se neko nov i ko će vam se odmah dopasti. Otvaraju vam se veće mogućnosti za poslove sa inostranstvom. Zdravlje promenljivo.

ŠKORPIJA

U ljubavi vam ništa ne ide po planu i kako ste očekivali pa ste razočarani. Nemojte se previše eksponirati na poslu, kolegama to smeta. Više se krećite, previše sedite.

STRELAC

Menjate partnere jer imate utisak da vas niko ne razume a vi se ne trudite da razumete druge. Podrška porodice u novom poslu vam puno znači. Zdravlje dobro.

JARAC

Sviđate se osobi sa kojom radite a vi to kao da ne primećujete. Ako ste usamljeni prihvatite poziv za izlazak. Manje poslovne promene će doći u pravom trenutku. Zdravlje dobro.

VODOLIJA

U novoj vezi malo dajete a puno očekujete. Budite malo otvoreniji prema partneru. Uspećete na vreme da završite veliki posao pa možete da se opustite. Zdravlje dobro.

RIBE

Predstoji vam lep dan sa partnerom i druženje sa prijateljima. Očekuje vas finansijsko napredovanje ali i nova neizbežna ulaganja. Osetljiv vam je stomak.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu