Dnevni horoskop za 28. novembar 2016: Jarcu uspeh u igrama na sreću, Bik je napet, Strelac dobija zanimljivu poslovnu ponudu - iKragujevac


Svaštara

Dnevni horoskop za 28. novembar 2016: Saznajte kakav će vam biti prvi dan u novoj nedelji.

Ovan

Naseli ste na provokaciju i sad ste besni na samog sebe. Ceo život je jedna velika škola. Sreća je što vam je partner pun tolerancije. Postajete preosetljivi na lekove.

Bik

Sasvim slučajno danas ćete otkriti da jedna osoba iz komšiluka ima jedan podmukao plan. Budite mudri i ne dozvolite sve to ali na kulturan način. Neraspoloženi ste i napeti.

Blizanci

Dan kao stvoren za upoznavanje. Iskoristite tu naklonjenost zvezda i priđite osobi zbog koje danima nemate mira. Poslovi loše idu. Virusna infekcija je tu.

Rak

Naravno da niste u pravu i naravno da se morate izviniti ako želite da vaša veza nastavi istim smerom. Sudski poziv očekujte danas. Zdravlje vam je jako nestabilno.

Lav

Dobro ste postupili što odluku, iako je bila naizgled jednostavna, niste tako shvatili. Sad ste tek to uvideli. Odvojte malo više vremena za partnera. Bolovi u grlu.

Devica

Napunili ste baterije i sad ste dobili brojne inspiracije za ono što ste planirali. Vi ste umetnička duša i to pokazujete uvek i na svakom mestu. Dobro ste raspoloženi.

Vaga

Srešćete osobu koja vas je toliko nervirala a samo posle pola sata razgovora shvatićete da ste grešili. Poslovi tapkaju u mestu. Čuvajte se posekotina.

Škorpija

Posvetite danas malo više pažnje jednom bolesnom članu porodice kome je zaista pomoć potrebna. Rutinski obavljate poslove. Alergijska rekcija na grinje.

Strelac

Stari prijatelj koji se vratio nedavno iz inostranstva ima zanimljiv poslovni plan u kojem ima mesto za vas. Detaljno proučite sve. Skloni ste čestim promenama raspoloženja.

Jarac

Voljena osoba će vas danas iznenaditi svojom pažnjom i vi ćete se baš osećati razneženo. Moguć uspeh u igrama na sreću. Zdravlje vam je zasad dobro.

Vodolija

Kad biste mogli sve što želite i ostvariti verovatno i tad ne bi bili zadovoljni. Problem je često u glavi. Prihvatite stvari onakve kakve jesu. Kožni osip.

Ribe

Jedan od onih dana kad se ništa bitno neće događati i koji treba što pre zaboraviti. Doduše, na poslu jedan mali gest pažnje će vas iznenaditi. Imunitet vas drži.
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu