Dnevni horoskop za 2. novembar 2016: Bik zanesen, Blizanci preopterećeni, Rak emotivan - iKragujevac


Svaštara

Dnevni horoskop za 2. novembar 2016: Ovan lepršav, Bik zanesen, Blizanci preopterećeni, Rak emotivan, Lav lenj, Devica nervozna, Vaga ne veruje Ribama, Škorpija poročna, Strelac vredan, Jarac nezadovoljan, a Vodolije čeka dobar dan. Ovo je današnji horoskop za danas 02.11.2016. godine.

OVAN

Posao

Danas možete imati više sreće nego prethodna dva dana. Moguće je da nećete imati toliko obaveza pa se pored svega možete malo i opustiti.

Ljubav

Lepršavi ste, dobro raspoloženi i zračite svojom energijom privlačeći osobe suprotnog pola. Dan je veoma dobar za flert, poznanstva… Ako ste u vezi uživaćete u nežnostima sa partnerom.

Zdravlje

Vodite računa o krvnom pritisku.

BIK

Posao

Tokom dana ćete imati dosta obaveza i možete biti preopterećeni poslom, samim tim Vam nedostaje koncentracije. Organizujte se malo bolje.
Ljubav

Primetili ste neku osobu o kojoj razmišljate tokom celog dana. Opijeni zanosom, zauzeti pripadnici ovog znaka će biti u velikom iskušenju.

Zdravlje

Nema većih problema, ali povedite računa o ishrani.

BLIZANCI

Posao

Trčite na sve strane, preopterećeni time da ništa ne propustite mogli biste da izostavite slučajno neku važnu obavezu. Napravite spisak prioriteta i vodite se time, ne rasipajte svoju energiju.
Ljubav

Kao da i ne primećujete priliku koju bi Vam mogao dati neki šarmantan Lav. Ako malo zastanete možda i shvatite ko je sve danas pokušao da flertuje sa vama.

Zdravlje

Vodite računa o infekcijama disajnih puteva.

RAK

Posao
Mesec sa Jupiterom u Vašem drugom polju može da Vam da dobru priliku da svoj rad, bez mnogo muke unovčite. Iskoristite svoje adute.

Ljubav

Preterano ste emotivni pa Vas lako mogu povrediti i najmanje kritike od strane partnera. Na kraju dana će se ipak sve dobro završiti.

Zdravlje

Dobro. Ne bi trebalo da bude nekih većih problema.

LAV

Posao

Imate mnogo obaveza ali ne i volje za radom. Radije biste uživali. Tokom dana ćete pokušati da izbegnete sve ono što smatrate suvišnim poslom.
Ljubav

Gde god se okrenete vidite priliku za flert. Danas je idealan dan da uđete u novu vezu ili avanturu. Ako imate partnera provedite dan sa njim.

Zdravlje

Moguće su prolazne glavobolje.

DEVICA

Posao

Prilično ste nervozni i užurbani pa Vam sada i najjednostavniji zadatak deluje komplikovano. Ne preuveličavajte probleme nego se bez tenzije suočite sa njima.

Ljubav

Partner obigrava oko Vas, a Vi biste radije spavali ili čitali knjigu. Ne budite brzi na jeziku jer ćete se kasnije kajati.

Zdravlje

Zbog nervoze, problemi sa probavom.

VAGA

Posao

Ne verujete Ribama u svom poslovnom okruženju. Radije ćete uzeti neki posao na sebe nego ga prepustiti osobi u koju nemate poverenja. Postižete sve na vreme.

Ljubav

Puni ste elana i dan je veoma dobar za neko novo poznanstvo. Ako ste se već zaljubili danas će Vam ta osoba pružiti svu pažnju koju želite.

Zdravlje

Moguća je osetljivost kože, alergije.

ŠKORPIJA

Posao

Dobrom poslovnom taktikom biste mogli da nadjačate konkurenciju. Iako to nije tipično za Vas, laganim koracima i dobro promišljenim, ćete postići uspeh na duže staze. Primetiće Vas.

Ljubav

Malo ste nestabilni na polju emocija, niste sigurni šta želite. Dan je dobar za afere i tajne veze, ali da li je to dovoljno da budete srećni? Ne ispunjavajte emotivnu prazninu alkoholom.

Zdravlje

Moguće su upale, pad imuniteta, nemojte da se forsirate nego odmarajte.

STRELAC

Posao

Sve ide po planu i svoj deo posla ste uradili korektno. Blizanci i Vodolije Vam mogu biti od pomoći da svoje ideje brže realizujete.

Ljubav

Više Vam je do druženja nego do ljubavi. Spojite lepo i korisno pa izađite negde zajedno sa partnerom i svojim društvom.

Zdravlje

Ne preterujte sa hranom.

JARAC

Posao

Niste baš zadovoljni razvojem situacije. Nemojte odmah da predviđate negativne ishode nego pronađite grešku. Moguće je da neke stvari danas jednostavno nisu bile u Vašim rukama.

Ljubav

Sa dovoljno samopouzdanja možete imati uspeha kod suprotnog pola. Ako ste u braku, odnos sa partnerom je stabilan i osećate se sigurno.

Zdravlje

Konstantni bolovi u leđima i predelu vrata.

VODOLIJA

Posao

Sa poslovnim saradnicima i šefovima danas imate dobru komunikaciju. Bićete zadovoljni novom saradnjom koja Vam može biti ponuđena. Dobar dan za Vas!

Ljubav

Imate želju da svom partneru posvetite punu pažnju, ali možete naići na neki nesporazum u komunikaciji. Iz najbolje namere možete napraviti grešku.

Zdravlje

Sasvim dobro.

RIBE

Posao

Puni ste energije i želite sve velike planove da ostvarite odjednom. Nije baš sve isto u teoriji kao u praksi, pa ćete malo duže ipak čekati da svoj rad naplatite.

Ljubav

Posvećenost partneru i pažnja koju dobijate će Vas opustiti. Iskoristite dan za uživanje, ali bez preterivanja.

Zdravlje

Moguć je umor, potreban Vam je dobar san i relaksacija.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu