Dnevni horoskop za 25. oktobar 2016: Nova ljubav za Ribu, Raka muči nesanica, Vaga nesigurna u svoje odluke - iKragujevac


Svaštara

Horoskop za 25.10.2016. godine.

Ovan

Sviđa vam se neko sa kim radite, ali vi morate napraviti prvi korak. Za sada na poslu vam je dobro i bolje se slažete sa kolegama. Zdravlje je sada bolje.

Bik

Bolje biti sam nego u bilo kakvoj vezi. Naučili ste neke ljubavne lekcije pa sledeći put pazite. Morate se bolje organizovati na poslu kako bi stigli sve da uradite na vreme. Zdravlje dobro.

Blizanci

Provešćete romantično veče sa partnerom u izlasku. Finasijska situacija će vam se brzo popraviti. Moguć kraći poslovni put. Ako ste vozač, pažljivo u saobraćaju.

Rak

Ne razmišljajte o bivšim ljubavima već se opustite i uživajte sada sa novim partnerom. Provodite više vremena sa porodicom. Posao je za sada dobro. Muči vas nesanica.

Lav

U ljubavi vam je stabilno i međusobno se podržavate. Iskoristite zajedničke trenutke što lepše. Nemate volju za radom zbog male zarade. Bavite se sportom.

Devica

Ako niste zadovoljni, nemojte po svaku cenu biti u vezi. Očekuje vas lep dan u krugu najbližih. Situacija na poslu neće biti sjajna, ali morate pokušati da se ne nervirate. Pojačana nervoza.

Vaga

Doći će do malog nesporazuma sa partnerom ali ćete to brzo rešiti. Nekada niste sigurni u svoje odluke. Dosta ste toga odradili na poslu pa sada možete malo da predahnete. Zdravlje dobro.

Škorpija

Pojavila se osoba koja vam se odmah dopala. Izađite u provod sa prijateljima. Malo ste se olenjili pa ste dosta obaveza zapostavili. Smanjite trošenje. Zdravlje dobro.

Strelac

Imaćete malu raspravu sa partnerom ali se nećete puno obazirati na partnerove reči. Ne tražite stalno usluge od drugih kolega. Moguć kraći put. Problem sa sinusima.

Jarac

Lepo vam je sa novim partnerom i prija vam pažnja koju vam pruža. Mala svađa sa jednim članom porodice. Karijera vam je u usponu. Osetljiv vam je želudac.

Vodolija

Iskoristite lep dan za izlazak u dvoje, prijaće vam. Pokažite malo više emocija prema partneru. Neke vaše izjave na poslu će pogrešno protumačiti. Zdravlje stabilno.

Ribe

Ako ste slobodni moguća nova ljubav sa osobom iz vaše blizine. Morate se više pozabaviti poslom,ako mislite da krene na bolje. Zdravlje je u najboljem redu.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu