Dnevni horoskop za 13. oktobar 2016: Devica ide na put, Vagu čeka ljubav - iKragujevac


Svaštara

Dnevni horoskop za 13. oktobar 2016: Ovan vedrog duha, Bik čeka nagradu, Blizancima potreban odmor, dobar dan za Raka. Lav nezadovoljan, Devica ide na put, Vagu čeka ljubav, Škorpija nema sna, Strelac nema para, Jarac usamljen, Vodolija zatvorena, Ribe rizikuju. Ovo današnji horoskop za danas, 13.10.2016. godine.

OVAN

Posao

Vaš vedar duh je jedina stvar koja će vas držati na površini danas. Ovo je dan pun nervoze, ali ćete zahvaljujući svom optimizmu i duhovitosti uspeti da izvučete više od očekivanog, poručuje dnevni horoskop za 13. oktobar 2016. godine..

Ljubav

Partner vam pušta veliku podršku, uprkos nesuglasicama tokom prethodnih dana.

Zdravlje

Pad imuniteta.

BIK

Posao

Danas ste na poslju vi udarna snaga. Niko ne pruža toliko kao vi. Sledi nagrada na karaju dana.

Ljubav

Danas ste sebični i niko ne može da dohvati razloge. Partnera zabrinjava to što ste sve češće odsutni. Vreme je za razgovor.

Zdravlje

Problemi sa leđima.

BLIZANCI

Posao

Vaše greške su vas skupo koštale, i već ste naučili lekciju. Ali niko ne ume da se izdigne iz pepela kao vi. Počinjanje ispočetka je nešto u čemu ste se već dovoljno usavršili, poput Feniksa.

Ljubav

Danas iz vas isijava posebna energija, i okolina to primeti. Veoma ste dopadljivi i šarmantni svima. Koliko će partner imati razumevanja za to?

Zdravlje

Potreban vam je odmor.

RAK

Posao

U škripcu sa financijama i bez dovoljno vremena da napravite pozitivan bilans. Ne preostaje vam ništa drugo nego da marljivo radite i neki sat duže danas. Ostavite vremena da napravite plan i za sutra.

Ljubav

Partner je konačno smekšao stav po pitanju ranijeg nesporazuma. Ipak uviđa da ste bili u pravu. Problem je bio u tome što ste bili neuverljivi.

Zdravlje

Nedostaje vam fizičke aktivnosti.

LAV

Posao

Dosta ste odmarali, čeka vas veliki posao. Stvari nisu išle kako je očekivano u prethodnom periodu, pa je moguće da će na vas pasti veći deo tereta. Skoncentrišite se na rezultate, ne na aktivnosti.

Ljubav

Onog koga želite ne možete da imate. S druge strane, ima nekoliko pari očiju koji vas sa čežnjom gledaju, pa ćete moći tu da birate. Ali taj izbor i nije neki, zar ne?

Zdravlje

Problemi sa sinusima.

DEVICA

Posao

Više vam je nego potreban odmor. Preforsirali ste se u prethodnom periodu, pa bi kratak predah dobro došao. Možda iskrsne prilika za kraće putovanje. Ne propustite to.

Ljubav

Nekome će se dopati način na koji analizirate stvari. Moguće je da će na poslovnom putu ili na poslovnom sastanku iskočiti novo poznanstvo. Koje može da bude i nešto više od toga.

Zdravlje

Moguć nazeb.

VAGA

Posao
Danas ste se bacili na razmišljanje, a delanja ni na vidiku. Nemojte da smetnete sa uma da ćete morati radom da nadoknadite ovaj prazan hod.

Ljubav

Danas vam se smeši nova ljubav, i to karmička. Iskoristite priliku, uđite u igru zavođenja.

Zdravlje

Smanjite nervozu.

ŠKORPIJA

Posao

Imate svoje ciljeve i ne odustajte od njih. Danas vam kratkoročni planovi neće ići od ruke, ali ne brinite. Kada se sklopi velika slika, vi ste dobitnik.

Ljubav

Prošlost vas i dalje proganja, a to se nikad ne zavši dobro. Imate neku priču sa kojom još niste raskrstili, ali nemojte smetnuti sa uma da nije bez razloga bivša.

Zdravlje

Nedostaje vam sna.

STRELAC

Posao

Nezavidna finansijska situacija. Kada se tome dodaju problemi na poslu koji jedan za drugim iskrsavaju, rezultat nije za pohvalu. Vreme je da razmišljate o promeni.

Ljubav

Osoba rođena u znaku Ovna će vam udeliti šaljive komplimente. Nemojte da se upecate na prvu loptu.

Zdravlje

Moguća reuma ili bolovi u zglobovima.

JARAC

Posao
Mnogi žele vaše mesto, jer imate puno ovlašćenja. Ali oni ne vide i drugu stranu, pritisak i odgovornost. Neke kolege kuju malu zaveru.

Ljubav

Usamljeniji ste nego inače. Bilo bi dobro da kvalitetno utrošite popodne, barem sa prijateljima.

Zdravlje

Vaš imuni sistem posustaje. Potražite lekove na prirodnoj bazi.

VODOLIJA

Posao

Menjate svoj pogled na problem i to već daje rezultate. Kolege su primetile promenu i svi bi opet rado da sarađuju sa vama.

Ljubav

Zavtoreni ste i partner ne može da prodre do vaših osećanja. Budite iskreni i recite šta vas tišti.

Zdravlje

Solidno.

RIBE

Posao

Sasvim ste spremni za najveće izazove. U staroj ste formi i ništa vas ne može iznenaditi. Kolege cene vaše mišljenje.

Ljubav

Vaša unutrašnja toplina prija partneru. Oni koji su slobodni privlače poput magneta.

Zdravlje

Problemi sa disajnim organima.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu