Dnevni horoskop za 8. septembar 2016: Strelca muči nesanica, Lavu potrebno opuštanje, izazovi pred Škorpijom - iKragujevac


Svaštara

Dnevni horoskop za 8. septembar 2016: Ovan suzdržan, Biku prija Devica, Blizanci teški, Raka i Strelca muči nesanica, Lavu potrebno opuštanje, Vaga trijumfalna, izazovi pred Škorpijom, Jarac entuzijastičan, Vodoliji proja druženje, a Ribe se odlično osećaju. Ovo je dnevni horoskop za danas 08.09.2016. godine.

OVAN

Posao

Zadovoljni ste svojim poslovnim potezima pa danas upravo želite da sumirate utiske koji vam se postavljaju kao zadatak i odličan potez za dalji plan.

Ljubav

Ponašate se dosta suzdržano i ne želite da se osećate loše zbog toga i naravno da se partner ne oseća zapušteno koliko se zbog toga neki detalji malo štimaju za naredni period.

Zdravlje

Pazite na imunitet.

BIK

Posao

Loša percepcija od ranije za poslovnu stranu nestaje i morate da budete otvoreniji za neka sasvim nova očekivanja.

Ljubav

U vašem polje ljubavi Sunce još uvek sija pa ćete se u tom smislu i puniti ovom energijom ukoliko se budete zabavljali sa jednom Devicom.

Zdravlje

Više se krećite.

BLIZANCI

Posao

Imate odličan stav jer imate dovoljno iskustva za ono što vam se pruža kao izazov dana. Uzmite dovoljno vremena za sebe i svoje potrebe koje vam donose veći entuzijazam.

Ljubav

Isuviše ste teški partner da može da se oseti odlična priča i prilika za neko opuštanje. Budite svesni stave na polju ljubavi.

Zdravlje

Smanjite unos slatkiša.

RAK

Posao

Osećate se pomalo izigrano za ono što ste dali svojim kolegama na polju posla. Imate i vi nešto da dodate kada su zajednički ciljevi u pitanju pa mogu da padnu i malo teže reči.

Ljubav

Ne okušavajte da vratite nekoga od ranije koliko treba da tu osobu očistite iz svog srca na neki način. Pokušajte to sa meditacijom.

Zdravlje

Moguća nesanica.

LAV

Posao

Promena na koju morate da se pripremite dolazi od vašeg ličnog stava ovaj put. Ne dopustite da vam ovi aspekti prođu neopaženo.

Ljubav

Razmišljate o tome da se povremeno povučete u sebe i nađete razlog zašto ste još uvek u priči sa osobom pored sebe.

Zdravlje

Opuštajte se povremeno.

DEVICA

Posao

Ne opraštate nečiju nemarnost pa ste skloni konstantnoj netrpeljivosti prema toj osobi. Budite u fokusu kod bitnih stvari.

Ljubav

Donosite odluku da neke detalje malo drugačije postavite od trenutne situacije u kojoj se nalazite. Biće bolje da se bavite intelektualnim radom.

Zdravlje

Odlično.

VAGA

Posao

Entuzijazam koji vi osećate može da vam bude izlaz iz situacije u kojoj se nalazite. Ne olakšavajte drugima put ukoliko uvidite koristoljublje kod tih osoba.

Ljubav

Trijumf na polju ljubavi je neizbežan ovaj put. Morate da se otvoreno postavite i date sve što vam se karmički postavlja. Vratite dug da budete dovoljno srećni.

Zdravlje

Pojačavajte imunitet.

ŠKORPIJA

Posao

Poslušajte otkucaje svog srca kada je u pitanju određena digresija na vašem polju novca koje zahteva dovoljno fleksibilan pristup.

Ljubav

Niste od onih koji mogu da naprave problem u emotivnom smislu, ali ovde se dešava da ne možete da odolite nekim osobama u svom okruženju.

Zdravlje

Pojačan apetit.

STRELAC

Posao

Ulazite u potpuno novi biznis, pa se neće osetiti nipodaštavanje od kolega od ranije. Dovoljno ćete ih zainteresovati ovaj put.

Ljubav

Pokazujete odlično interesovanje za nove vidove edukacije. Možete upoznati jednu osobu upravo na jednom takvom seminaru.

Zdravlje

Pojačana nesanica.

JARAC

Posao

Osećate da ste se popeli jedan stepenik više i da ćete imati motiv da nastavite dalje s onim u čemu ste najbolji. Pokazujete entuzijazam i u tome ste jako dobri.

Ljubav

Provodite dan sa dragom osobom i ne očajavate za nekim od ranije. Morate da budete dosledni svojih osećanja.

Zdravlje

Raspoloženje vam se popravlja.

VODOLIJA

Posao

Ukoliko smatrate da treba da donesete jako važnu odluku ne očajavajte ukoliko vam to ne ide pod ruku. Pokušavajte to nekoliko puta.

Ljubav

Imate odličnu šansu da se nađete u krugu prijatelja koji vam imponuju i zasigurno vas podržavaju više nego partner.

Zdravlje

Oslobodite se stresa.

RIBE

Posao

Maštate o velikom poslovnom uspehu i naravno u tome ćete uspeti bez većeg odricanja. Morate da ostanete dosledni svojih odluka i da pokušate da budete otvoreniji ovaj put za nešto više.

Ljubav

Niste svesn ida vam neko prilazi i konstantno vam se udvara ali na indirektan i suptilan način. Otvorite se na polju emocija ovaj put.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu