Dnevni horoskop za 6. septembar 2016: Škorpija strahuje od napuštanja, Strelcu slede pozitivne promene - iKragujevac


Svaštara

Dnevni horoskop za 6. septembar 2016: Ovan se oseća iznevereno, Bik rešen da zavodi, Blizanci pod stresom, Rak uporan, Lav zaljubljen, Devica poštuje pravila, Vaga kontroliše situaciju, Škorpija strahuje od napuštanja, Strelcu slede pozitivne promene, Jarcu odličan dan, Vodoliji novosti na ljubavnom planu, a Ribama problem sa finansijama. Ovo je dnevni horoskop za danas 6.9.2016. godine.

OVAN

Posao

Osećate se pomalo iznevereno od strane svojih saradnika. Možda vam trenutni aspekti ne idu od ruke, ali bilo bi dobro da ne odustajete odmah posle prve nevolje.

Ljubav

Promena na polju ljubavi može da bude jako nepovoljna ukoliko se ne budete na vreme prilagodili.

Zdravlje

Povišen krvni pritisak.

BIK

Posao

Neke promene ne možete da izbegnete. Poštujte pravila koja ste odavno postavili kod sebe. Niste mislili da možete daleko da dogurate, ali osećate da to morate da promenite.

Ljubav

Imate nameru da se spremite za večernji izlazak. Zavođenje vam ide od ruke I budite spremni za nešto više u toku večernjih sati.

Zdravlje

Solidno.

BLIZANCI

Posao

Razmišljate o novim mogućnostima, koje su vam date kroz poznanstvo sa osobom iz inostranstva. Nećete odustajati od ideje koju ste spremni da iskoristite u narednom periodu.

Ljubav

Maštate o jednom Raku koji vas egzaltira svojom pričom. Budie otvoreniji za komunikaciju ovaj put.

Zdravlje

Imate pojačano lučenje hormona stresa.

RAK

Posao

Nije loša ideja da ukoliko ste zaposleni ne očajavate usled šefa koji vam naređuje bez većeg razloga u odnosu na obim posla. Snaćićete se već nekako.

Ljubav

Osvajate i najtvrdokornije tipove koji su vam se našli na putu izazova. Ne posustajete i ne dajete povod za tako nešto.

Zdravlje

Istrajni ste u svojim namerama.

LAV

Posao

Pokazujete dovoljno entuzijazma za svoj poslovni plan. Morate da shvatite kako stvari funkcionišu i da im se prilagodite na vreme.

Ljubav

Zaljubljeni ste ovaj put u nekog od predstavnika vodenog znaka. Imponuje vam jedna Škorpija.

Zdravlje

Savladajte vežbu za noge.

DEVICA

Posao

Isuviše zahtevate od sebe u narednom periodu i ne dozvoljavate da se stvari dese malo brže, jer smatrate da pedantnost kod vas igra značajnu ulogu kada je rast novca u pitanju.

Ljubav

Poštujete pravila igre svog partnera ali znate i svoje navike, pa ćete biti skoni usklađivanju u svakom slučaju.

Zdravlje

Možete da imate problem sa solarnim pleksusom. Jačajte volju.

VAGA

Posao

Vaša finansijska strana je dobro kotirana i imate dosta dobar stav šta dalje sa investicijama. Ukoliko planirate saradnju sa Lavom, postavite pravila na vreme.

Ljubav

Poboljšavate svoj emotivni status i na vreme donosite bitnu odluku. Smatrate da vladate situaciom i nemate nameru da se spuštate ispod svog nivoa.

Zdravlje

Poboljšavate imunitet.

ŠKORPIJA

Posao

Važne detalje na polju posla možete da zanemarite. Ne radite to sve dok imate jasne ciljeve kojima težite. Budite dovoljno otvoreni za nešto više.

Ljubav

Ljubavna melodrama kod onih koji su rođenii u drugoj dekadi vašeg znaka. Morate da se oslobodite straha od napuštanja.

Zdravlje

Osećate se dobro.

STRELAC

Posao

Imate dosta dobar zalet danas kada su vaši poslovni momenti u pitanju. Morate da budete u jačem fokusu nego inače ukoliko budete hteli nešto više da postignete.

Ljubav

Ne očajavate ni ukoliko ste sami, jer promene koje vam se otvoreno protežiraju neće zaobići teme emocija kod vas.

Zdravlje

Budite fizički aktivniji.

JARAC 

Posao

Osećate veću dozu pravednosti kod sebe i kolega kada je udeo aktivnosti u zajedničkom radu u pitanju. Imate odličan tim saradnika.

Ljubav

Ne očajavate ovaj put jer ste u solidmom društvu koje vam pruža dosta dobar ambijent. Osećate se odlično i nemate potrebu da se osamljujete.

Zdravlje

Pokazujete još uvek dozu umora.

VODOLIJA

Posao

Izuzetan dan za potpuno nove strategije na vašem polju posla. Morate da budete otvoreni prema sebi i pokušate nešto konkretno i jako brzo da uradite.

Ljubav

Osećate da vam se nešto posebno može desiti na polju ljubavi. Privlačite ozbiljne osobe koje vam daju dosta dobar povod za nešto konkretnije na polju emocija.

Zdravlje

Dovoljno ste smanjili stres.

RIBE

Posao

Finansije su vam još kritična solucija pa se nećete preterano baviti novcem već ćete sačekati nešto bolje aspekte što se vašeg posla tiče.

Ljubav

Odličan emotivni stav vam je pružila jedna Devica i vi u tom smislu morate da budete zahvalni, ali se ustručavate da to i pokažete.

Zdravlje

Izbegavajte jače treninge.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu