DNEVNI HOROSKOP za 27.08.2016: Devica nestrpljiva, Vagi sledi ostvarenje sna.. - iKragujevac


Svaštara

Šta vam zvevzde poručuju prvog dana vikenda pogledajte ovde:

OVAN

Posao: Pokušavate da dođete do bolje poslovne partije i nemate nameru da se okrenete za detaljima od ranije. Trenutno gurate sasvim novi film. Ljubav: Venera vam poručuje da se zaljubite. U dobrom ste raspoloženju, pa se nešto u tom duhu može i očekivati. Zdravlje: Pojačajte unos vitamina.

BIK

Posao: Nije sve u poslu koji radite. Potreban vam je veći odmor jer se oseća veliki psihički pritisak. Kolege sugerišu mali predah. Ljubav: Bacili ste pogled na jednu Devicu. Smatrate da je došlo vaših pet minuta na polju emocija, možete se doslovno zaljubiti. Zdravlje: Solidan dan za fizičku aktivnost.

BLIZANCI

Posao: Niste u mogućnosti da birate saradnike već ćete pokušati nešto sami da osmislite. Budite dovoljno koncentrisani na svoje poslovne aktivnosti. Isplatiće vam se. Ljubav: Ono što budete osetili prema jednoj Škorpiji možete dugo da pamtite. Nije sve tako loše postavljeno. Zdravlje: Pazite na pad imuniteta.

RAK

Posao: Imali ste dovoljno dugo vremena da razmislite čime bi se to bavili. Ovo naročito važi za predstavnike treće dekade. Odblokirajte pozitivnu energiju. Ljubav: Ukoliko ste sami ne očajavajte već danas može neko da sa pojavi. Morate da shvatite da i vi morate nešto sami, po tom pitanju da uradite. Zdravlje: Pojačana nervoza.

LAV

Posao: Vaša dobra strana je u tome gde možete dobro da se postavite i kažete svoje mišljenje bez dake na jeziku. Shvatili ste da vam mnogo znači podrška okruženja i da ipak sami ne možete. Ljubav: Nije vam jasan cilj osobe pored vas. Imali ste na umu da se mnogo toga dešava u vašu korist. Neko može da vam okrene leđa. Zdravlje: Pojačana nervoza.

DEVICA

Posao: Isuviše ste okrenuti budućnosti pa se ne očekuju i veće poslovne ponude koje vam se sugerišu u narednom periodu. Budite dovoljno koncentrisani na trenutni zadatak. Ljubav: Ne očajavajte ukoliko se nešto posebno ovde i ne desi. Morate da budete dovoljno bliski sa osobom koja vam se udvara odavno, već. Zdravlje: Budite strpljivi.

VAGA

Posao: Ono o čemu ste odavno sanjali može u skorije vreme da vam se desi na polju posla. Niste trenutno u takvoj mogućnosti da se otvoreno postavite već ćete biti i na svoju štetu, ali isplatiće vam se upornost. Ljubav: Iako je dovoljno dugo vremena prošlo vi se i dalje osećate prijatno u društvi osobe rođene u znaku Jarca. Oslobodite se stega koje vas prate. Zdravlje: Solidno ovaj put.

ŠKORPIJA

Posao: Oni koji budu imali stav da počnu sa trgovinom na berzi, ideja može da im se isplati. Prema aspektima morate da pratite trend rasta cena pa u tom segmentu i da postavite svoje indikatore poslovanja. Ljubav: Isuviše ste zauzeti i rasejani za partnera i njegove prohteve. Morate da budete otvoreni u komunikaciji koja vam se otvara na prema jačoj vezi. Zdravlje:Meditirajte, povremeno.

STRELAC

Posao: Suština vašeg posla nije u novčanom prilivu, već da budete zadovoljni onim što trenutno imate jer ste u fazi kada učite lekcije saturna. Ljubav: Ne morate da lekate partnera koji je otišao daleko. Budite srećni sa nekim biliže vama. Zdravlje: Bolovi u listovima.

JARAC

Posao: Polje karijere se aktivira dosta stidljivo i na to ne možete da računate još uvek kao uzlaznu putanju vašeg uspeha. Ljubav: Nemate nameru da se okrećete za detaljima vašeg partnera koji vam duže vreme ulazi u fokus bez veće najave. Nadajte se odličnim rezultatima vašeg emotivnog truda. Zdravlje: Budite strpljivi.

VODOLIJA

Posao: Opraštate mnogo toga i nemate ego. Želite da podelite svoje poslovno iskustvo sa osobama koje vam znače. Ljubav: Nije sve u jednom susretu. Neke stvari morate da ponovite mnogo više pa da bi dobili odličnu emotivnu priliku da se pokažete i na ovom segmentu. Zdravlje: Više trenirajte.

RIBE

Posao: S obzirom da ste neko ko može biti trgovac na sivom tržištu, ne očajavajte ukoliko uvidite mnogo bolje rezultate kod bahatih ljudi. Vaše vreme dolazi kroz veću dozu strpljivosti. Ljubav: Isuviše ste samostalni da ne želite da budete prisutni u dogovoru sa emotivnim partnerom. Imate ovaj put i veće izgovore. Zdravlje: Povedite računa o svojim emocijama.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu