Šta VAS očekuje danas? Strelac neka smiri strasti, bikovi neka odmore.. - iKragujevac


Svaštara

Dnevni horoskop za 18.07.2016.

OVAN
Ne tražite izgovore već se posvetite nalaženju načina za rešavanje problema koje osećate i koji vas predugo pritiskaju.

BIK
Danas vam je dan u kojem se osećate pomalo sputano. Sve što krenete, nekako vam ne polazi za rukom. Ne trudite se sebi da objasnite zašto. Smirite se.

BLIZANCI
Danas je jedan od onih dana u kojem sve skoro samo od vas i od vašeg truda zavisi. Gledajte da sebe ne opteretite previše sa detaljima.

RAK
Ne tražite u drugima ono čega nema. Onaj ko se jednom pokazao lošim po vas, takav će biti uvek. Ne zavaravajte se već budite odlučniji!

LAV
Danas vam voljena osoba pravi probleme koji su potpuno nepotrebni. S razlogom se pitate koje su njene namere i koja je pozadina svega toga?!

DEVICA
Postali ste previše sitničavi, samim tim i vrlo naporni ljudima u vašoj bliskoj okolini. Mnogo će vam danas otvoreno zameriti na nekim vašim postupcima. Ne uzmite im to za zlo!

VAGA
Krećete se jednim vrlo nesigurnim putem. Oklevate da se upustite u suštinsko rešavanje problema. Vašu pažnju okupiraju periferne stvari i ljudi.

ŠKORPIJA
Nestalnost misli i osećanja, veća nego ikada skoro, danas vas prilično opterećuje. Osećate i da su vam ruke vezane a da, pri tom, skoro ništa ne možete učiniti tim povodom.

STRELAC
Ljubavi i želje za avanturom vam nikad ne manjka. Ali, pazite dobro šta radite i koga svojim preslobodnim ponašanjem u ljubavi vređate!

JARAC
Razmislite malo, pre nego što se upustite u neki posao, je li isti vredan rizika. Olako stupate u relacije sa ljudima koji, u najmanju ruku, imaju nejasne namere ka vama?!

VODOLIJA
Danas ćete se u bar dve situacije naći u poziciji da nekima pomognete i to je onaj dobar osećaj koji će vas preplaviti i u kojem ćete uživati čitav dan.

RIBE
Pripazite s kim i kakve dogovore sklapate. Ma koliko bili intuitivni i mislili da držite stvari pod kontrolom, situacija se začas iskomplikuje.

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu