Proverite da li imate svog anđela čuvara - iKragujevac


Svaštara

Postoji verovanje o tome da je čovek koji na svom dlanu ima paralelnu liniju sa ,,linijom života” zapravo neprocenjivo srećan. Nevolje ga uvek zaobilaze, a sreća ga apsolutno nikad ne napušta. 


Ljudi koji poseduju ovu liniju na dlanu veoma su srećni. Odlučnog su zdravlja, nemaju materijalne poteškoće, lako prevazilaze prepreke. Ako imate sreće da posedujete ovu liniju na svom dlanu, zahvalite svom anđelu čuvaru što misli na Vas.
Tipovi linije "anđela – čuvara" na dlanu:
• Paralelno s linijom života po celoj dužini – ovo je dobar znak. Osoba sa takvim znakom biće zaštićena svojim anđelom čuvarom tokom celog života.
• Manji deo linije, koji prolazi pored linije života, jedva vidljiv trag ili iskidan – osobe sa ovakvim znakom očekuju životni problemi i nevolje, koje će ga kasnije zaobići.
• Na desnoj ruci – pokroviteljstvo anđela čuvara, darovano čoveku za njegove lične zasluge. To mogu biti učinjena dobra dela ili teško pretrpljena stradanja.
• Na levoj ruci – pokroviteljstvo anđela čuvara darovano čoveku od momenta njegovog rođenja. Takve pojave se često prenose linijom predaka.


Podelite sreću I sa drugima, otkrijte da li vas neko čuva.
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu