Pronevera novca? - iKragujevac


Svaštara

Milovan Starčević, Dragiša Paunović, Goran Mitreski i Miroslav Urošević prijavili su KMB banku iz Kragujevca inspektorima 29. novembra jer sumnjaju da im je banka ukrala novac koji su tamo oročili. 

Tvrde da ne mogu da podignu novac dva meseca, jer su navodno otkrili da ih je službenik potkradao. Međutim, oni ne veruju u tu priču, već su ubeđeni da su prevareni, odnosno pokradeni. 
Paunović koji je pre dva meseca saznao da je njegov devizni račun prazan iako ima ugovor da je u ekspozituri KMB banke u Lazarevcu oročio 45.000 dolara. Na izvodu se jasno vidi da je neko iz banke sa računa podizao novac i to sve dok ga nije potpuno ispraznio. Opet u štednoj knjižici, koja se nalazi kod njegove ćerke, stanje je regularno. Tamo piše da ona i dalje ima 17.000 dolara koje u stvarnosti više nema. 
Pošto im u banci nisu izdali priznanicu Goran Mitreski i njegova supruga sada moraju da dokažu da su oročili 17.000 evra, u protivnom oni će ostati bez novca.
”U banci su mi rekli da mi Ugovor o oročenju ne znači ništa bez priznanice” – kaže Mitreski. Sredinom marta policija je privela A.K. službenika ekspoziture pod sumnjom da je proneverio štedne uloge. Dva meseca ranije, krajem januara, u ekspozituru je navodno upala jedna maskirana osoba i uz pretnju pištoljem od blagajnika otela pun džak para. Inspektori istražuju i mogućnost da je pljačka izrežirana.


 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu