Želite brzo da smršate, ovih pet namernica će Vam pomoći - iKragujevac


Svaštara

Ako želite brzo da smršate predstavljamo Vam pet kombinacija namirnica koje možete jesti između obroka, a opet biti na pravom putu ka vitkom telu. 

Grickanje između obroka ne mora da sabotira vaš pokušaj da se rešite viška kilograma. Sve zavisi od toga koju hranu jedete. Zato vam predstavljamo 

Grčki jogurt s malinama

Kombinacija grčkog jogurta i malina će vas zasititi i uticati dobro na vaše zdravlje. Jogurt sadrži proteine koji su dobri za izgradnju mišića, a maline su bogate izuzetno korisnim vitaminom C i ima sastojke koji ubrzavaju razgradnju masnoće.

Orasi i grožđe

Obe ove namirnice su veoma ukusne, pa će vam zadovoljiti želju za hranom i organizmu obezbediti hranljive materije. Grožđe sadrži šećer koji pruža energiju i vlakna koja pomažu u detoksikaciji. Orasima ćete uneti proteine i zdrave nezasićene masnoće.

Keks od celog zrna žitarica i sir

Zbog lekovitih sastojaka, možete pojesti i nekoliko krekera ili keksa od celog zrna žitarica. Za još bolji užitak, probajte kombinaciju ovog zdravog keksa i sira.

Ovsena kaša s borovnicama

Ova ukusna kombinacija nije rezervisana samo za jutarnje sate. Visok sadržaj vlakana čini ovsenu kašu odličnom užinom za sve koji pokušavaju da smršaju, dok borovnice čine kašu ukusnijom i pružaju odličnu dozu vitamina C.

Banana i puter od kikirikija

Obe namirnice sadrže sastojke koji pružaju energiju i mogu vas brzo zasititi i pritom zadovoljiti povećan apetit.

Inače, svaki od predloga sadrži između 150 i 200 kalorija. 

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu